mandag 7. september 2015

Marint kollagen

Nå kan du prøve populære Collagen Vital gratis i 3mnd (dager), betal kun porto 79kr. Kollagen for bedre bevegelighet og mer energi. Prøv i dag og opplev effekten.


Go sunn og næringsrik mat og drikke til hele familien. Viser produkt 1-av 4.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Vi bruker råvarer fra bærekraftig fiske og er stolt av å være Norges eneste produsent av kollagen. Den gjennomsnittlige forbedringen i ansiktets hudfuktighet etter uker var 3. Acerola, også kjent som barabdoskirsebær er av mange ansett for å være et tropisk superbær og en booster for immunforsvaret.


Denne morell-lignende bæra er svært rik på vitamin C og polyfenoler. Inntak av marint kollagen støtter denne prosessen. Marint kollagen er mer tilgjengelig for kroppen og kan absorberes opptil ganger mer effektivt i kroppen enn kollagen fra storfe eller svin.

Deretter en gang per dag. Rør ut spiseskje Nutricoll Rent. Det får rett og slett kroppen til å henge sammen. Naturlig Liv kollagen gjør det lekende lett å berike maten med det lille ekstra. Vårt marine kollagen er smaksfritt og stivner ikke.


Med sitt høye proteininnhold bidrar marint kollagen til å opprettholde og bygge muskelmasse. Ideelt tilskudd i forbindelse med trening. Fisken kommer fra den nordlige Atlanteren og resten av prosessen skjer i Haugesund. Nutricoll Rent marint kollagen er et naturlig kosttilskudd for aktive mennesker som ønsker en sunn livsstil. Pure Marine Collagen.


Produsert i Norge Glutenfri Sukkerfri Laktosefri Uten hvete Uten soya Uten egg Uten nøtter Uten kunstig søtning Uten fargestoffer. Ledd og sener består av mye bindevev. Myo Collagen består av kollagen som er spesielt viktige for hu hår, negler og ledd.


For god bevegelighet og mer energi. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C.

Fisketilskudd i kapsler 2stk 17kr. Seagarden marint kollagen vitamin C sitron er et kollagentilskudd laget av torskeskinn. Torskeprotein i kapsler. Tilsatt acerola som er en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C sin oppgave er å bidra til og beskytte cellene mot oksidativt stress, samt til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon.


Biotin er bra for hud og hår, og vitamin C bidrar til normal kollagendannelse. Hydrolysert marint kollagen er den form som har blitt brukt mest i forskning for påvisning av effekter på hu ben og vev. Det dannes hele forskjellige typer kollagen i kroppen, hvor kollagen type I er den varianten som hovedsakelig dannes i huden.


En ung og sunn hud består av hele kollagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg