onsdag 23. september 2015

Maling til trappetrinn

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

I praksis bør trappen demonteres før maling for å kunne nå til i alle kriker og kroker. Dersom det er hakk eller slitasje i treet må du i tillegg sparkle, noen ganger bør trinnene helsparkles. Resultatet blir ikke på langt nær like godt som en ny trapp som er fabrikkmalt.


Hvis du trenger å bruke trappen mens malingen tørker, bruker du maskeringsteipen til å sette et kryss på annethvert trinn. Disse trinnene venter du med å male. Først pensel, så rull.


Finn fram gulvmalingen.

Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den.


Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt. Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit. Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken farge dere har, og om dere har bilde.


Ved hjelp av litt maling kan den bli lys, lekker og en integrert del av Total forvandling med maling - Trapp og trapperom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Ikke beis i direkte sollys - vent til det er svalt i luften, da rekker beisen å trekke godt inn i treverket og sluttresultatet blir penere.


Vent terrassen er helt tørr før du går på med beis eller maling. Det kan være fuktig inni treverket selv om det virker tørt på utsiden. Men selv om vi ikke kunne se rester av maling før vi beiset, ble det VELDIG synlig når vi beiset (der trakk jo ikke beisen inn i treverket).

Det førte til at vi måtte beise ganger i stedet for en, og vi fikk dermed en svart-brun farge i stedet for en lys brun som var planlagt. Vask godt over alle overflater med gulvrens, se malingleverandørens anbefalinger. Start med å dekke til gulvet. Skrap bort løs maling eller lakk og eventuelle ujevnheter. Så sliper du lett over, slik at malingen fester seg bedre til overflaten.


Tørk bort alt slipestøvet med en grov mikrofiberklut. TRAPPE OPPUSSNING TIL FAST PRIS Vi fornyer trapper med våre egenproduserte trappetrinn i multilags konstruksjon som er sklisikker,. Et alternativ til å bygge helt ny trapp er selvsagt å pusse opp den du allerede har. Det kan gjøres ganske enkelt med litt maling , hvis du bare vil ha en annen stil. Det kan også gjøres grundig, hvis trappen er veldig slitt.


Vi hjelper deg å velge riktig maling ! De fleste malinger er enten olje- eller vannbasert. Like viktig som å velge malingtypen, er å tenke på overflaten. Du har en rekke valg, fra helt matt til helt blank. En veldig blank overflate gjør det lett å holde rent. Den krever på den andre siden veldig godt underlagarbei og en sikker hånd.


Stort sett er det ikke så mange utfordringer med å fornye trappen, bare man er litt fingernem og tar tiden til hjelp, understreker Freidher. Gjør man dette selv skal det mye til for at det ikke lønner seg å pusse opp den man har fremfor å kjøpe ny. Da må trappen man har være i meget dårlig forfatning. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Fra trakt til åpen trapp 01.


Et trappegjerde kan fungere som et stengsel for romfølelsen. Et glassgjerde vil i stedet gi boligen et estetisk løft. En ny trappefarge kan dessuten enkelt endre følelsen av en svevende trapp til en godt forankret trapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg