fredag 25. september 2015

Duftlys kanel

Skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Et nytt tilbud hver dag!


Stort utvalg av designer merker. Motebransjens mest eksklusive merker.

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Duftlys KANEL hvitt x cm. Doftljus BABY LIGHT MY FIRE Brinntid h. Visa lagerstatus i butik. Vis tilgængelighed i butikkerne.


Få ting gir deg julestemning så fort som de karakteristiske aromaene vi forbinder med jul. Og de trenger ikke alle å komme fra selve juletrær og bakevarer.

Dette duftlyset kommer i en vakker glassbeholder og behager hjemmet ditt med søte toner av kanel. Kryss av dagene frem til julaften! Lysene kommer i to ulike varianter, hvor det røde dufter deilig og varmt av eple og kanel , mens det gullfargede har rene noter av skog og trær.


Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Håndlagde Miniduftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. La lyset brenne i minimum time,.


Hvis du har på lokket når du ikke brenner lyset, bevares duften lenger. Når lyset har brent ne kan du oppbevare småting i glasset med lokk. Prøv å velge duft for sesongen for å skape en behagelig atmosfære.


Om lyset har brent skjevt, kan det være nødvendig å dytte veken tilbake til midten av lyset mens voksen er myk. Luksuriøst duftlys fra Lexington. Et velduftende og pent duftlys laget med soyavoks. Duften er en god miks av eple og kanel , og gir god julestemning. Kjempe Utvalg - God Kvalitet.


Wakakuu sine utvalgte smykker.

Deilig duftlys fra Durance. Håndlagd duftlys med kanel og appelsin fra Durance gir en nydelig aroma som er blandet sammen av duftmakerne i Grasse. Lysene er laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Brennetid minutter. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Håndlaget duftlys med økologiske essensielle oljer, rapsolje og en knitrende veke av tre. Duftpinner med duft av kanel. Besøk hjemmesiden til produsenten;. Det blir liksom ikke jul før denne duften fyller huset.


Du kan faktisk dra omtrent hvor som helst i verden og denne juleduften vil være en av favorittene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg