onsdag 30. september 2015

Trondheim interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. IKEA kjøper tilbake – og gir møblene dine nytt liv. IKEA-møbler du ikke lenger trenger, kan være gull for andre – så ikke kast dem! Selg dem heller tilbake. Utdanningen gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som gir grunnlag for å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning.


Interiør Beskrivelse. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. I Fossegrenda i Trondheim finner du vårt butikkutsalg, Musum Tepper.


Her finner du Midt-Norges største utvalg av salongtepper, vegg-til-vegg tepper, teppeflis, vinyl gulvbelegg og løpere på rull.

Kom innom og få hjelp av våre spesialister, og vi vil finne det riktige gulvet for ditt behov. Ox of Norway er en nyetablert biffrestaurant i Steinkjer. Her serveres nydelig, kortreist kjøtt og tilbehør.


Lampene er fra spanske Pott, stoler fra Danform og bordene er egenproduksjon. Restauranten serverer utsøkt mat i utsøkte omgivelser. Vi retter oss mot små og store bedrifter, offentlige institusjoner som skoler, barnehager og helsevesen, hotell, restaurant og private hjem. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Her lærer du om interiør i private og offentlige rom. Her kan du raskt få en oversikt over våre leverandører og en smakebit av vårt sortiment. Klikk på navnet under bildene for å lese mer om hver enkelt leverandør.


Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om dine behov innen interiør og styling. Besøk vårt flotte showroom midt i Trondheim sentrum, der vi har et stort utvalg av blant annet kontorstoler, skrivebor møtebord og annet interiør. Røskaft Kjøkken Studio har tre butikker i Midt-Norge, og to i Trondheim. Hos Røskaft får du kvalitet, topp service og trygghet. Utdannet interiørkonsulent, er på hjemmebesøk, behjelpelig med innredning, fargevalg og tekstiler,.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet.

Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg