mandag 21. september 2015

Master arkitektur

Besøksadresse: Maridalsveien 29. Toårig master i arkitektur gir anledning til spesialisering og fordypning. Studiet består av valgbare, videregående arkitekturemner,.


Master i arkitektur er et gjennomgående studium som går over år (semestre) og omfatter 3studiepoeng. Skolen er en ettertraktet samarbeidspartner blant de beste universitetene i verden.

AHO har et åpent, mangfoldig, kreativt og rikt studiemiljø som formes av ulike stemmer og tilnærminger. På AHO får vi hvert semester egen arbeidsplass på skolen. Dette gir en nær kontakt med professorer og medstudenter. Vi sitter i store, åpne tegnesaler, hvor det foregår diskusjoner, samtaler og arbeid i dyp konsentrasjon. Vi drar stor nytte av at skolen tilbyr både landskapsarkitektur og design.


I løpet av studiet har man to store eksamene. En eksamen etter første avdeling, dvs. Grunnutdanningen i de tre første årene gir en grunnleggende innføring i fagets omfang, metodikk og skapende prosesser.

De videregående emnene og masteroppgaven de siste to årene, gir anledning til spesialisering og fordypning. Utdanningen legger vekt på læring gjennom erfaring. Du får solide kvalifikasjoner innenfor formgiving og teknikk.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ARKITEKTUR (5-årig master ). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon.


I studieprofil Byggkonstruksjon og arkitektur lærer du å planlegge og formgi miljøvennlige og funksjonelle bygninger av høy kvalitet som beriker stedet eller landskapet. Studieprofil Husbyggingsteknikk gir innsikt i bygningsmaterialene, klimapåkjenninger og ulike byggemåter som er energivennlige, miljøvennlige og varige konstruksjoner. Det er denne utdanningen, tidligere sivilarkitekt, og nå master i arkitektur som kvalifiserer til medlemskap i NAL. I tillegg kan medlemskap gis til personer som kan dokumentere at de har ervervet seg tilsvarende kvalifikasjoner på annen måte. Medlemmer av NAL skal bruke initialene MNAL i tilknytning til sin tittel.


Arkitektur Master -niv. Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Chalmers erbjuder masterutbildningar för dig som har en grundutbildning omfattande minst 1högskolepoäng.


Masterprogrammen omfattar två års studier och är.

BAS tar kvart år opp nye studentar til 1. Merk at opptak til BAS er lokalt, det vil seie at du må søkje direkte til skulen (ikkje via Samordna opptak). Mens den er fast forankret i den nederlandske arkitektoniske tradisjonen, har programmet en sterk internasjonal orientering. Master of Architecture er samarbeidende, aktuell, kreativ og praksisbasert.


Das Master -Studium Architektur. Im engeren Sinn ist die zentrale Thematik der Architektur die Planung, der Entwurf und die Gestaltung von Bauwerken. Siden er under ombygging.


Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø med rådgivere innenfor plan, bygg, anlegg og samfunnsutvikling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg