fredag 25. september 2015

Hyller til vegg

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Eller har du nærmest et religiøst forhold til ditt personlige bibliotek? Da har du et ideelt utgangspunkt for å skape en interessant og personlig dekorasjon på veggen med et par flotte hyller fra Bolia. I tillegg til å gi fantasien næring, tar bøker seg godt ut og skaper liv på veggene dine.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.

I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Det er svært viktig at skapene eller hyllene er stabile og holdbare slik at barn er trygge. Den interessant møbel som du kan sette på en TV-en er TV-benk.


Hengende skap ser veldig bra ut på veggen ! Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem.


Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller , men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.

Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Oppbevaring til lave priser. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto.


Vurder også om det er en vegghylle eller en gulvbasert hylle du trenger. Selv disse kan noen ganger festes til en vegg dersom du ønsker ekstra stabilitet. Reoler, hyller i forskjellige utforminger og kurvsett - MAXBO har alt du trenger til hjemmet ditt. Hyller Direkte fra Lager. Men selv om du ikke satser på en svevehylle trenger det ikke bety slutten på de estetiske kvalitetene i huset ditt.


Dette er en såkalt MDF- hylle med malaminoverflate, noe som gir den meget gode visuelle egenskaper. Det er vanskelig å unnvære hyller til oppbevaring i boligen, og du kan finne et hav av løsninger hos møbelforretningene. Men om du vil ha en hylle som passer akkurat til ditt hjem, kan du med fordel bygge hyllen selv. Med en hylle du bygger selv, er det kun fantasien som setter grenser.


Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.


Du får også frigjort gulvplass ved å henge eller sette skoskapet mot veggen. De fleste skoskap er ikke spesielt dype og vil dermed passe inn selv i smale ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg