tirsdag 22. september 2015

Få bilder på lerret

Det er både morsomt og enkelt å lage lerret på nett. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng.

Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater. Duken av 1 bomull gjør print på lerret levende, og er festet på en vedlikeholdsfri og solid treramme.


Collage på lerret Collage er et helhetlig bilde , som er satt sammen av flere bilder. Nå får du collage trykt på ekte lerret ! Det er heller ikke vanskelig å lage collage på lerret med flere bilder. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet.

Prisen for fotolerreter løper fra 1kr. Et fotolerret er en god gaveidé Et flott og personlig bilde på et lerret er en veldig god gaveidé til familie, venner og kollegaer. Last opp bildet , bla deg nedover og klikk på Rediger bildet for å få gratis hjelp. Du kan laste opp bilder med en størrelse inntil GB. Er bildet større, kan du sende det til vår kundeservice ved hjelp av en filoverføringstjeneste photowall.


Vi tar imot alle bildeformater. Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive.


Ingenting kan være mer moro enn å fange din favoritt eller mest spesielle bilde , logo eller tekst på et vakkert lerret. Lag ditt eget lerret enkelt i vår brukervennlige bilderedigerer. Bildet ditt vil bli skrevet ut på ekte kunstner lerret og hånden strekkes på en trekvalitet av høy kvalitet. Lerret er en super måte å vise frem dine fineste bilder.


Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet. Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen.

Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Allkopi for å se på deres tilbud der. Men hvis jeg sender avgårde et bilde i jpeg.


Ja da vil jeg få et bilde som er komprimert før de legger det over på lerret. Har du et bilde du gjerne skulle hatt mer glede av? Bestill det på fotolerret og heng opp på veggen din. Vi garanterer høy kvalitet og flott resultat! Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Og du kan velge å sette en flott skyggeramme på lerretet ditt. Bruk dine egne bilder eller gå på oppdagelse i vårt profesjonelle motivgalleri.


Bilde på lerret kan være en ideell gave til en jubileum, bryllup, bursdag eller annen anledning. Vi anbefaler på det sterkeste å bilde på lerret ! Du kan få et bilde på lerret i god kvalitet, laget av høy klasse utstyr på slitesterk materiale. Spesielle øyeblikk krever en helt spesiell plass i hjemmet! Få dit favorittbilde forstørret og nyt det i fulle trekk – en lett og rask måte at gi dine vegger litt ekstra dekor. Med bildet ditt på ekte fotolerret får du en veggdekorasjon som med garanti vil skille seg ut.


Det tar kun et øyeblikk å få ditt eget bilde på fotolerret, men gleden over resultatet varer år etter år. Se hvor lett det er å komme i gang her! Vi i Elkjøp Fotoservice er sikre på at du vil bli helt fornøyd med ditt veggbilde. Vedlikehold av bilder på lerret Du kan tørke av et bilde på lerret med en tørr klut eller en veldig tørr børste.


Bilder på lerret som er coatet kan du tørke av med en fuktig klut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg