mandag 21. september 2015

Akustikkpanel

Det vil si at kantene har en sparklet finnish. Disse bildene kan limes på vegg. Eller man kan bruke vår monteringsbrakett.


Vi anbefaler å bruke minst slike elementer for å oppnå forbedring i akustikken. Akustikkpanel for perfekt romakustikk. La deg inspirere og les mer her.

Selger et hjemmelaget akustikkpanel pga. Det demper lyd gjennom vegger men skaper også en god lyd i rommet hvor det henger. Panelet ble brukt på et kontor pga.


Swedese Noton akustikkpanel antall. Pris per forpakning på plater tilsvarende minkl mva Overflate med tynne skiver av bark - gir en flott tekstur og skiller seg fra tradisjonell kork Kork. Mange tenker på akustisk panel som det foretrukne instrument til lyddemping. De er likevel langt fra så viktige som bassfeller, og er samtidig ikke gode til å oppfange de lavere frekvensene.


Bassfeller oppfanger på den annen side frekvenser over hele spekteret. Komponer, utvi blås opp, strekk, og roter mønstrene for å lage et helt unikt akustikkpanel til ditt prosjekt.

Soundwave Flo akustikkpanel med et moderne design, fra Offecct som er designet av Karim Rashid. Membrane akustikkpanel fra Offeect er designet av David Trubridge. Ocean, med et nytt og rolig formspråk som er inspirert av havets bølger.


STILLE er vårt eget varemerke og en kolleksjon av tekstilbaserte veggprodukt som har gode egenskaper på akustikk. Produktet er sertifisert både i forhold til akustikk, brann og innemiljø. Gyptone INSTANT akustikkpanel er en meget robust og fleksibel vegg-panelløsning for akustisk regulering i eksisterende rom. Meget enkel og rask å. FeltTile er et akustikkpanel laget i 1 ren naturlig ull som settes sammen i et modulært system.


Det er et system som monteres fritthengende fra tak som gjør det meget fleksibelt i forhold til oppheng og bruksområder. Har bestilt endel støydempende bilder til bruk på jobb fra Sumopix. Bra fornøyd med kvalitet og service, har ikke prøvd de til musikke men de funker bra på generell støy. Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget. Materiale: Laminert, formpressa profiler i bjørkefiner.


Er ditt rom forholdsvis godt dempet, men mangler fokus, er dette en meget gunstig løsning. Absorbsjonsgrad: MIDDELS. Himlinger generelt 3. Drift og vedlikehold 3. Artig å se flere lage DIY akustikkpanel og bassfeller.

Har snekret sammen noen selv, og etter en del prøving og feiling er jeg meget fornøyd med resultatet. Største problemet ble å få platene til å virke i det frekvensområdet jeg ville. Litt nysgjerrig på det isolasjonsmaterialet du valgte. Du kan få dem med finer, NCS farge, foto, laminat eller sendt til et trykkeri! Vi er alltid behjelpelig med det uttrykket du vil ha, så hør.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg