onsdag 9. september 2015

Laseringsteknikk

Lasering kan være så mangt, men det alle teknikkene har til felles er at bunnfargen på en eller annen måte synes gjennom. Ved å bruke lasering blir det mulig å skape helt egne og spesielle løsninger. Du kan blande farger og teknikker som du vil, og få levende vegger med flere dybder og spennende strukturer. For både nybegynnere og viderekomne. Materiele er heltre og overflate er malt med den gamle laseringsteknikk.


Entian har brukt overlapping for å skape rom og dybde i maleriet.

Maleriene har hvit bakgrunn hvor symboler og figurer ligger i flere lag. Den hvite bakgrunnen, sammen med størrelsen, gjør at maleriene reflekterer mye lys og tilfører luftighet til rommet. De knapt synlige figurene, utført i laseringsteknikk , synes å ligge bak bildeoverflaten. Men da var Harald Sohlberg allerede utenfor tiden.


I filmen vises ådring av tre ved hjelp av laseringsteknikk. Fokus er på mahogniådring, og hvordan man kan reparere gamle ådringer. Publisert av: Byggefilm.


Både ådring og marmorering (tre- og marmorimitasjon) inngår i en større gruppe med laseringsteknikker hvor det benyttes alt fra fille og svamp til ulike penseltyper. Disse teknikkene har fornyet seg i takt med dagens moter.

Malermesteren kan derfor tilby en lang rekke effekter ved å bruke en laseringsteknikk. Kanskje en laseringsteknikk eller vikleteknikk passer bedre? Hvor du måtte ønske, på hvilket som helst underlag innendørs er det mulig! På døra, veggen, vinduskarmen etc.


Mulighetene er mange. Gammel slabenk selges. Når skuffen er dratt ut er bredden ca. Benken er fra Valdres, den er malt med laseringsteknikk i lys brun.


Kontakt STS - Surface Treatment Systems Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180. Du få også praktisere og lære deg laseringsteknikk som er en skikt basert male teknikk som kan utføres på alle mulige underlag som eksempel: tre, gips og betongvegger inne og ute! Det er viktig at alle felter. Dekorert potteskjuler i tre malt i laseringsteknikk , svamping, decoupage og lakket til slutt. Cobra er markedets mest komplette serie med water mixable oil paint, det vi i Norge kaller vannløselig oljemaling.


Dette er fullverdig oljemaling, men. Teksturen i maleriet er grov, og man ser tydelig penselstrøk, men uten at det ødelegger for detaljer og realistisk trekk. Det virker som om det er brukt en slags laseringsteknikk , ettersom det meste av bildet er jevnt og uten særlige forhøyninger.


Men, vil tro at det går an å få det pent med sparkel også hvis du bruker en laseringsteknikk. Hvis du ikke vil ha slitasjemerker i trappa, er det viktig med mange strøk klarlakk over, minimum 4.

Turid malar Rogaland og Telemark stil og har også utvikla ein ny laseringsteknikk der treverket spelar ein stor rolle for det ferdige resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg