torsdag 10. september 2015

Muuto teppe

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alt på lager i vår butikk på Bryn. Norges største utvalg.


VARJO teppene er håndvevde av 1 New Zealand lammeull og kommer i to forskjellige størrelser og fire tiltalende fargetoner: grå, blå, sand eller mandarin. VARJO mestrer den fine balansen mellom å være et subtilt teppe for en hver type av interiør og samtidig svært detaljert og unikt. Teppet er designet av Tina Ratzer og har et klassisk fiskebensmønster med en moderne touch. De ulike mønstrene skaper en skyggelignende effekt hvilket har gitt teppet sitt navn. Varjo er nemlig det finske ordet for skygge.


Teppet er produsert i New Zealand-ull av høyeste kvalitet og er vevd for hånd med Twill teknikk.

Serien er designet av Margrethe Odgaard. De vakre teppene er håndvevd med Twill teknikk, i 1 New Zealand ull. Får du flekker på teppet må de fjernes med en gang. Teppets mønster er inspirert av fiskebein konfigurasjonen i gamle tregulv og navnet Varjo (som betyr skygger på finsk) refererer til skyggeeffekter skapt mellom lagene i mønsteret. Her vi du finne tepper til alle rom i huset, enten de luksuriøse bambus teppene fra Massimo, vakre Kelimer og ulltepper fra Tradition, vintagetepper fra HK Living eller de klassiske ullteppene fra HAY.


De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Loom er et mykt pledd i håndvevd bomull, designet av Simon Key Bertmann. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea.


Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet.


Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Pebble Rug er inspirert av følelsen å gå på en strand med glatte små stener. Her har designer Margrethe Odgaard skapt et unikt og rafinert teppe med en taktil overflate.

Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg