onsdag 16. september 2015

Solskjerming vindu

Kjøp Billig Solskjerming Vindu. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!

Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Dette er viktige teknikker, når byggeforskrift stiller krav tillysinnslipp og energibruk. Vinduer som sitter høyt opp mot taket vil gi bedre lys innover i lokalene, sier Sørli, som er partner i Pir II Arkitektkontor AS i Trondheim – Lys fra en høy vinkel kan også brukes som ledetråd ved plasseringen av vinduer.


Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer.

Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Er det spesielle hensyn å ta til hasper, håndtak, luftekanaler, panelovner eller strømkanaler som kan være i veien for montering av produktet? Brukes vinduet til ventilering? Måltagning: Målene skal tas der produktet skal plasseres. Oppgi totale mål uten fratrekk for avstand til karmlist eller nisje.


Det er mange hensyn å ta. Vi er opptatt av kvalitet, design og funksjon. Se våre løsninger for dine vinduer her. Her er vår solskjermingsbrosjyre. Alle rullegardiner fra Kid finnes i flere bredder og farger.


MAXBO har innvendig solskjerming som persienne, plisségardin og rullegardin. Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.


Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge.

Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer , men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming.


Finn solskjerming vindu inne. Screens for vindu med tilt. Men der du har et vell av valgmuligheter for innvendig og utvendig solskjerming i firkantede vinduer , er valgmulighetene svært få for vinduer med tre kanter. Dersom du er ute etter noe som reduserer både lys og varme, er det utvendig solskjerming som gjelder. Persienner finnes både for innvendig og utvendig bruk.


Begge typene kan brukes for å hindre innsyn så vel som solskjerming. Utvendige persienner hevdes også å ha en gunstig effekt vinterstid. Ved å ha persiennene nede om natten på vinteren skapes en lomme mellom vindu og persienne, som skal redusere varmetapet gjennom vinduet.


Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Noen andre som har erfaringer med solskjerming i vinduene? Bestill gratis befaring!


Må snart bestemme meg, og er fortsatt litt usikker på om jeg skal velge slike vinduer på vest og sør side av huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg