torsdag 21. juli 2016

Arkitektfirma trondheim

Arkitektur og stedsutvikling. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud! Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Legg inn anbud gratis hos oss! Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Følg oss i sosiale medier. Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum. Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet. Våre ansatte består av seks arkitekter, to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom.


Trondheimsporten Landemerke ved innkjøringen til Trondheim E. Firmaet drives av sivilarkitekt MNAL Connie Hendseth, som er bosatt i Trondheim , med sentral godkjenning som ansvarlig søker og prosjekterende for arkitektfag.

Jobber grundig og effektivt, med kunden i fokus! Tilbyr arkitekttjenester til konkurransedyktige priser. Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner. Kreativitet og praktiske løsninger!


Vi gjør din visjon til virkelighet! KVADRAT arkiteker AS i Trondheim tilbyr arkitekt- og interiørtjenester. Vårt arkitektkontor består av arkitekter og en interiørarkitekt med bred erfaring innenfor. De fleste av våre nyutdannete arkitekter finner arbeid raskt.


Flertallet starter sin yrkeskarriere i et arkitektfirma. Mange får også arbeid i kommuner, fylker og firma som driver konsulenttjenester for byggebransjen. Vi har utført ei rekke utviklingsplanar for vidaregåande opplæring. Trondheim katedralskole, Adolf Øien og Gerhard Schøning som seinare blei Thora.


Ditt lokale arkitektkontor i Trondheim. Parken blir den eneste av sitt slag i Trondheim , og vil bidra til å rette fokus mot Sluppen, og den interessante og innovative utviklingen i den nye bydelen. TAG trenger seniorarkitekter!

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I dag har Pir II to sidestilte kontorer i Oslo og Trondheim. Vi dekker alle fagområder og prosjektfaser som skaper morgendagens arkitektur, inkludert arealplanlegging, prosjektledelse, landskapsarkitektur og interiørarkitektur. Prosjektene utvikles i tett dialog med oppdragsgiver.


For tiden består vårt designteam av tre arkitekter med utdannelse og praksis fra Trondheim , Bergen og Dublin. Våre prosjekter varierer mye i størrelse. Vi har ingen begrensninger hva gjelder type prosjekt vi tar på oss.


Behov for arkitekttjenester i form av prosjektering, utarbeidelse av reguleringsplaner eller byggeledelse? Da har du havnet på rett plass. Sivilarkitekt Steinar Uddu. Snøhetta er et internasjonalt firma innen arkitektur-, landskapsarkitektur, interiørdesign, produktdesign og grafisk design. Hovedkontoret er i Oslo, men selskapet.


Som arkitekt kan du jobbe i arkitektfirma eller som konsulent for byggebransjen. Vi har hatt flere morsomme oppdrag i Trondheim de siste årene, og nå etablerer vi en egen avdeling i trønderhovedstaden, med Gunhild Aadahl i sjefsstolen. De eksisterende avdelingene vokser også, og vi synes det kan kalles en milepæl når vi runder ansatte og samtidig blir Norges største arkitektkontor på bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg