torsdag 14. juli 2016

Tapet med lim

Tapet med lim

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Din leverandør av lim og kjemiprodukter. Stort utvalg og rask levering. Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Vi som jobber i Tapetgalleriet anser oss som utrolige heldige. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Med et enormt utvalg av tapet , tekstil og maling kommer vi borti mange ulike interiørmiljøer.


Velg et fibertapet eller tapet med fiberbakside - da kan du rulle lim på veggen og henge tapetet rett opp. Det er vanskeligere å få et vellykket resultat dersom du må legge lim på tapetet eller væte tapetet før du henger det opp. Enklest med null rapport NULL RAPPORT: Dette tapetet har null rapport, eller null mønstertilpasning.


Formålet med tapet er å kle vegger på en slik måte at det skapes et design av farge, bilde og mønster, eller en kombinasjon av disse. Da kan man få til unike uttrykk, som er vanskelig og muligens umulig å få til med bare maling. Tapet lages av flere forskjellige materialer og materialkombinasjoner. Ferdigblandet lim for sugende underlag i tørre rom. Anbefales til papirtapet, non-woventapet, tynnere glassfibertapet, akryl-vinylstruktur med papirbakside.


Påføres med rull, pensel eller klistermaskin. Basert på stivelse og polymerdispersjon. Tapetklister basert på pulver som røres ut i vann er best til papirtapet. Du får også bokser med ferdig lim.


Det står på boksen hvor mye lim du trenger til den tapetmengden du har kjøpt. Spør i faghandelen om rå så du får det limet eller klisteret som egner seg best til det tapetet du har valgt. Om tapeten sitter godt til underlaget, går det faktisk i de aller fleste tilfeller helt fint å bare legge ny tapet over, forklarer eksperten.


Man må dog være svært nøye med å grunne med heftgrunn, slik at den nye tapeten fester seg skikkelig. Bodin forklarer at dette er særlig viktig om tapeten du har på veggen fra før er er vinyltapet. Det er mange som tenker at å legge tapet er en vanskelig oppgave. Heldigvis får du i dag fibertapet, eller tapet med fiberbakside, som gjør hele jobben mye enklere.


Når disse settes opp rulles lim direkte på veggen, og så legges tapetet tørt på – i motsetning til papirtapet som skal fuktes. Tor Egil Skamsar i Borge forteller om stor interesse rundt produkter som sletter veggen. Mange er overrasket over hvor fort gjort det faktisk er å kvitte seg med strukturveggene, sier han. Renoveringsduk er rett og slett et tykt tapet som sammen med et spesielt lim skjuler de mønstrene og små ujevnhetene som befinner seg i underlaget. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her! Til kartong, tre, filt, tekstiler m. Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger. MAXBO tilbyr både tynne, tykke.


Ikke spaltbare tapet som sitter godt på veggen kan du gjerne tapetsere utenpå. Vask overflaten på tapetet og gi det et strøk med oljebasert heftgrunn. Ved å bruke heftgrunn hindrer du skjolder, og du får et ensartet underlag som suger jevnt og gir et godt feste til lim og tapet. Skjær til tapeten ved gulv og tak med tapetkniven. Pass på at knivbladet er skarpt så du ikke ødelegger kanten på tapeten.


Tapet med lim

Vask bort eventuelle limrester på listene. For at tapeten ikke skal sitte skjevt når du tapetserer ett hjørne gjør du slik Når du kommer til ett hjørne påfører du som vanlig lim på veggen med rulle og pensel. Det er viktig å velge riktig lim og å påføre rikelig da limet er med på å skjule mønstre og ujevnheter. Eksempelvis må du bruke et lim med høyt tørrstoff på glassfiberstrie. For å glatte ut brukes helst en tapetbørste.


Lim som tyter ut tørkes vekk med en fuktig svamp. Deretter kan du male eller tapetsere, alt etter hva du ønsker. M tettetape og - lim gir rask, enkel og ren tetning.


Tapet med lim

Hvis du har overflater eller materialer som må beskyttes, kan vi tilby løsninger med tape , film eller skjerm. Europris har et stort utvalg av lim og fugemasser til gode priser. Vi har fugepistol, sparkel, skum, araldite og tape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg