fredag 15. juli 2016

Maling temperatur

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Over døgnet kan temperaturen variere noe med laveste temperatur om morgenen og høyeste om kvelden.

Eggløsning og fysisk aktivitet kan forhøye kroppstemperaturen med cirka o –o C. Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen. Vanntynnede produkter kan man bruke helt ned til fem grader. Men vær obs på temperaturen om natten, det er ikke heldig om temperaturen synker ned til to-tre grader første natt etter at det er malt. Oljebaserte utendørsprodukter kan man bruke i enda kaldere vær enn vanntynnede, det vil jo uansett ikke fryse.


Svar: Da må man først vaske over med JOTUN KRAFTVASK, og så gå over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre og er det mye av dette, så må man grunne med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før påføring av maling som f eks. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL. Termometerspissen bør legges så langt inn under tungen som mulig, og munnen må holdes lukket.

Ved rapportering kan vi opplyse om temperaturen og hvor vi har målt den. Denne typen måling kalles oral måling. Underlagts temperatur avgjør hvor lang tid grunning og maling trenger på seg for å herde. På emballasjen står tidsangivelser som gjelder ved optimal innendørstemperatur og luftfuktighet. Lavere temperaturer eller høyere luftfuktighet medfører lengre herdeti sier Lars Petter Rustan hos verktøyprodusenten Jordan.


Utover høsten er duggmatting et vanlig fenomen, og dette kommer i løpet av kveld og natt når temperatur og fukt endres. Kommer det dugg på fuktig eller halvtørr maling , vil det kunne oppstå matte skjolder. Man kan således ikke snakke om temperaturen til et atom. I undersøkelsene hadde enkelte barn en temperatur i armhulen som kun var grader lavere enn i baken. Andre barn hadde en vesentlig større forskjell.


Den kunne være helt opp til grader. Det innebærer at grader målt under armen med et elektronisk termometer kan tilsvare alt fra 3til 3i baken. På den varmeste perioden på sommeren er det derfor morgen og kveld som er mest egnet, forteller malingseksperten.


Sådan finder du ud af, om dit udendørs træ på fx carport, terrasse og skur er tørt nok til at male. Oftest er sommeren bedst til at male træværk udenfor. Vi må alltid måle noe annet, som er proporsjonalt med en viss temperatur.

Vanligvis måles temperatur inne i små trehytter. Stadig flere trehytter med manuell avlesning av temperatur blir erstattet av automatiske stasjoner, men reglene for måling er likevel de samme. Temperatur måles nemlig ikke - direkte! Din normale temperatur kan faktisk være ° C eller mer over eller under dette.


Normal temperatur er ca. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Hvis ikke tørker den ut.


Et smart tips er å helle malingen over i syltetøyglass med lokk. Husk å merke tydelig med fargekode, type maling og når du brukte den sist, sier Chresten Nielsen, malermester og teknisk sjef hos Beckers. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg