torsdag 7. juli 2016

Flugger murmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig.


Gjennomgå treverket hvert år, vask ev.

Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Jeg fikk engang høre at malere bruker Flugger KUN pga. HELT andre malingstyper. Har en god venn som er maler.


Han får ekstremt gode priser på Flugger , men malte hele det nye nuset sitt med Lady og en annen malingstype (husker ikek hva den heter). Find murmaling , træbeskyttelse, betonmaling, sokkelmaling og tagmaling i stærk kvalitet. Flügger farver har et stort udvalg af indendørsmaling.

Find vægmaling, gulvmaling, vådrumsmaling og loftmaling i stærk kvalitet og mange farver. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende. Malingen er også skittavvisende. Slik får du en varig pen mur, uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade.


Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.


Har du fundet farven til dit hus? Her ser du vores mest populære farver til din hus-facade. Hvis du vil prøve dig frem og farvelægge huse, så tryk ’Se flere.

Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Produktene holder samme høye kvalitet som Flugger sine produkter og vil i mange tilfeller være identiske, bare ha andre produktnavn.


Andre merker som er under Day-system eller i Flugger konsernet er bl. Scandia, Wall-Hess, Fiona og PP Mestermaling. Flugger group er et dansk selskap med fabrikker i Danmark, Sverige, Polen og Kina. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Vejrbestandig, beskytter mod vandindtrængning og diffusionsåben Giver et ensartet, mat og kalket udseende Benyttes udendørs på mineralske facader.


Murmaling kan løfte udseendet på dit hus eller murværk og give det nyt liv. Hos BN farver finder du dækkende, beskyttende og holdbar murmaling. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


Se mere og køb maling online her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg