fredag 15. juli 2016

Hay oppbevaring

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design.


Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris.

Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. Rydd opp i kaoset nå! Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Nomess har kolleksjoner som utelukkende handler om oppbevaring og det er en utfordring som også Hay har påtatt seg bl. Rask levering og personlig service.


Stilig og allsidig oppbevaring for vegg, formet som en lomme i hard plast. Pocket Organizer kan brukes hvor som helst i huset der det trengs litt ekstra oppbevaringsplass. Lommen er perfekt til både magasiner, kontorrekvisita, sminke, kjøkkenredskaper, planter og mye, mye mer.

Oppbevaring til skrivebordet får jobben gjort – enkelt og greit. Om det er tidsskriftsamlere eller bokser spiller ingen rolle, så lenge de holder skrivebordet fritt for papirer og rot. Med et ryddig skrivebord finner du det du trenger og kan gå tilbake til arbeidet (og få mer tid til det du synes er gøy).


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. HAY samarbeider med kjente designere, både nyere og mer etablerte. HAY sine produkter passer like godt til en bedrift som til din private bolig. Her er kvalitet og design godt ivaretatt og produktene fra HAY har gjennomført god kvalitet.


Da mange av møblene til HAY allerede har blitt såkalte designikon er det verdt investeringen å kjøpe møbler produsert av HAY. Kjøp Knagger og Kroker på nett - Bolina. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. Derfor lønner det seg å innrede smart.


Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer. De aller fleste av oss har flere korte jakker enn lange kåper. Sats på to garderobestenger.


Har man barn i huset, er det også greit med oppbevaring barna når opp til selv.

Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss.


Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg