mandag 18. juli 2016

Løsemiddel

Et løsemiddel er en væske som brukes for å løse opp faste stoffer, gasser eller andre væsker, og for å holde stoffene i oppløsning. Valg av løsemiddel avhenger av hva slags stoff som skal løses. Hovedregelen er at likt løser likt.


Mengde løsemiddel som blir tatt opp i blodet, avhenger først og fremst av hvor lett løsemidler blander seg med blod. Dette varierer fra løsemiddel til løsemiddel.

Opptak av løsemiddel kan også skje direkte gjennom huden. Rifter og sår øker opptaket. Vi fant synonymer til ordet løsemiddel som du kan bruke til å løse kryssordet. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp løsemiddel i ordboka. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet løsemiddel.


Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Maling- og lakkprodukter, plastproduksjon og avfetting.

Maling- og lakkprodukter. Løsemiddel : Eksempel på bruksområde: Aceton. Fremstilling av kunstig. Vann er også et godt løsemiddel på grunn av sin polaritet.


Egenskapene som løsemiddel er livsviktige i biologi, fordi mange biokjemiske reaksjoner forekommer kun i vannholdige løsninger, for eksempel reaksjoner i celleslimet og blodet. I tillegg brukes vann til å transportere biologiske molekyler. Lavaromatisk White Spirit har de samme bruksområder som vanlig White Spirit, men har høyere flammepunkt og svakere lukt. Brukes soRengjøringsmiddel for pensler, malerruller og annet malerutstyr.


Definisjon av løsemiddel i Online Dictionary. Betydningen av løsemiddel. Norsk oversettelse av løsemiddel. Oversettelser av løsemiddel.


Informasjon om løsemiddel i gratis engelsk online ordbok og leksikon. T-rød brukes som rengjøringsmiddel til f. TV-skjermer, sanitærgods m. Faremerking: Svært brannfarlig.

Denne funksjonen er fjernet av personvernshensyn. Hvis du vil sende informasjon til en pasient skal dette skje med sikker kommunikasjon på sikkerhetsnivå 4. Etanol er et effektivt løsemiddel og brukes som rengjøringsmiddel i industri, annen virksomhet og privathusholdninger. Det brukes også som løsemiddel og tildels råstoff i kjemiske reaksjoner i forskning og produksjon.


Etanol blir også brukt som kjølemiddel til varmepumper, for eksempel i et forhold Etanol og vann. NEL oppdateres fortløpende og kvalitetssikres av nærmere 200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg