torsdag 14. juli 2016

Interiør baderom

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Baderomsmøbler til alle størrelser bad.


Moderne eller klassiske, du finner dem hos Sparmax.

Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler i ulike størrelser, farger, materialer og fremtoning. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Fornye badet uten å skifte ut alt?


Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt baderohåndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer. Finn interiøret som passer for deg og din stil. Når vi snakker om ba der det er minimalt med møbler, ser vi alltid etter detaljer for baderomsmøbler som kan skape en enkel stil.

En stor variasjon av støpejern kan brukes som materialer i møbler, tilbehør eller speil. Tykke eikebord i naturlige farger vil se solid ut og passe perfekt til hyttas interiør. Uavhengig av eiers økonomiske muligheter, er det moderne bad et interiør som oppmuntrer til individuelle kreasjoner, våger å introdusere avantgarde-løsninger. Sjekk ut vårt inspirasjon baderom presentert på arrangementer.


Siden oppstarten for over år siden har vi produsert og levert kjøkken, bad og garderober til kunder i nord. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen.


Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.


Løft baderommet med nye detaljer.

Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Skulle du ønske innboksen din var mer trendy? Det er lett å fikse, bare abonner på nyhetsbrevet vårt. Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør.


I tillegg får du bonussjekker, bursdagstilbud og spesielle innbydelser til salg og events – rett i innboksen! Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren. Sprit opp baderommet med morsomme dusjforheng, tøffe duftlys eller morsomme knagger.


Med enkle knep kan baderommet bli. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon.


Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg