torsdag 7. juli 2016

Oppgradere sikringsskap

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ta kontakt med din lokale elektriker i Elfag for smarte og skreddersydde løsninger. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Eldre sikringsskap mangler flere viktige funksjoner som kan være avgjørende når vi fyller huset vårt med moderne teknologi.


Moderne sikringsskap. Nyere sikringsskap gjør det enkelt å holde oversikt og sjekke eventuelle feil som måtte oppstå, enten i det elektriske anlegget eller i elektriske apparater. Oppgradere sikringsskap. Gamle sikringsskap kan, foruten å være upraktiske og brannfarlige, være til hinder for oppgraderinger på det elektriske anlegget.


Sikringsskapet er selve hjertet i husets elektriske anlegg. OPPGRADER SIKRINGSKAPET OG FÅ REDUSERT FORSIKRING. Med nytt sikringsskap med automatsikring og jordfeilbryter,.


Oppgradere sikringsskap

Man benytter flere elektriske apparater for underholdning, som PC-er, nettbrett, telefoner og større TVer, og man benytter seg i dag også av flere elektriske apparater på kjøkken og andre steder i boligen for å forenkle hverdagen. Det er vel 3x- 3x- 1x- 1xkrussikringer som vi kan oppgradere til automatsikringer. Skapet er i kjelleren og det er jordfeilbryter der ser jeg.


Bor du i Kristiansand eller en annen plass i agder og t renger et nytt sikringsskap eller har behov for å oppgradere innholdet? Vi fikser dette både i næringsbygg og i private boliger. De ansatte i Elpunkt har god kompetanse og lang erfaring med montering og oppgradering av sikringsskap og elanlegg i Kristiansand og omegn. Jeg skal oppgradere sikringsskapet hjemme. Eksisterende skap er et Nebb D-skap med kurser.


Oppgradere sikringsskap

Vil samtidig fra 1(2)-fas til 3-fas (400V). Er ikke veldig opptatt av det visuelle, og kan beholde eksisterende skap hvis mulig. Men å oppgradere et gammelt elektrisk anlegg kan vise seg å bli et stort økonomisk løft. Når er det nødvendig å bite i det sure eplet og ringe elektrikeren for å få skiftet sikringsskap , ledninger og stikkontakter?


Forbruk - ikke alder - Alderen på et hus er ikke nødvendigvis avgjørende for om du bør skifte ut anlegget eller ikke. Det betyr at selv om sikringsskapet ditt ser relativt nytt ut, og man fortsatt ikke har valgt å oppgradere sikringsskapet, så kan det være at det jobber på sprengt kapasitet. Risikoen er at det kan bli varmgang i deler av det elektriske anlegget og det kan bli brann. Dette bør du få sjekket av fagfolk og oppgradere sikringsskap ved behov.


Oppgradere sikringsskap

Prisen på å oppgradere sikringsskapet varierer med størrelsen på anlegget. Vi har sett flere installatører avertere med faste priser på utskifting av utstyr i gammelt sikringsskap. Nesten uansett hva du trenger av elektrikertjenester, kan vi hjelpe deg.


Ta en titt på våre hovedgesjefter, eller ta kontakt om du trenger en løsning som vi ikke. Vi i Elmesteren har lang erfaring med oppgradering og skifting av sikringsskap , og vi benytter kun materiell med lang holdbarhet og fem års garanti. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale – vi kommer gjerne på befaring for å kunne gi best mulig råd for nettopp din bolig.


Vi i Sønnico har som filosofi at å bytte sikringsskap ikke skal være dyrere enn høyst nødvendig, og at du som kunde selv skal kunne velge det utstyret som du ønsker å ha med. Man kan oppgradere innmaten i eksisterende sikringsskap , for å få et sikkert anlegg og redusere faren for brann. Anlegget er lagt opp med PFXP skjult. Den ene gangen jeg har vært med på å fornye et sikringsskap ble det oppgradert til 3-fas, men der var det enkelt (billig) så det ble bare gjort.


Sjokkerende prisforskjeller på elektrikerjobben. Det kan være lønnsomt å være kritisk til håndverkernes pristilbud. Martina Bazan og familien skulle bytte ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg