onsdag 7. september 2016

Hytte interiør blogg

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!


På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane.

Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra. På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut. Her deler vi familiens tanker og vei mot sin egen hyttedrøm på Rauland.


Norges nye blogg og nyhetsportal for alle som er interessert i hytte. Spennende reportasjer, hyttebesøk, nyheter og bildeserier. Urbania – sjarmerende innflyttere til keramikkbyen.


Denne høsten kan Kähler legge til hele fem nye lyshus i den populære Urbania-serien, som allerede pynter.

Norges beste vestkant Hus – Hytte – Hage – Interiør – DIY – Re-design – Vintage. Der det er hjerterom, er det husrom, ikke sant? I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.


Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere.


Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.


Utviklet av Susoft AS. Bloom panelvoks Hytte Innendørs Panel Tak Tips innendørs les videre › Happy Homes Blogg Lene blogger om interiør , tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette. Hytte på Nordseter ved Lillehammer på ca.


Det er en Telemarkhytte fra FH Gruppen, modell Storeble med hems.

HVORFOR: Et frodig og personlig interiør med stramme detaljer som virkelig inviterer til hygge på hytta. En blogg om interiør , inspirasjon, DIYs, oppussing og litt til. JUL – STILER: Røff jul på hytta. For de som feirer jul eller romjul på hytta, må julestemningen inn der også.


Et hytteinteriør kan like gjerne gå i. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.


Skandinavisk stil med en vri Til daglig jobber hun med interiør i alle stiler og farger. Hjemme sverger Norske Interiørblogger-sjefen Ann Helen til en nøytral. BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye!


Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Tomines hjem Jeg driver bloggen Tomines Hjem, og TM Design AS. Import av nydelige, solide klassiske møbler og decor på 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg