onsdag 28. september 2016

Bilder med ramme

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Beskytt bildet fra sollys med UV-resistent glass.


Få ekspertråd om å velge riktig ramme.

Hva med å ramme inn bildene du liker i stedet for bare å titte på dem på telefonen? Du trenger bare et bilde og ei ramme. Vi har rammer i mange ulike farger og størrelser, slik at du får et mer personlig hjem i en fei. I tillegg har vi bildehyller, utstillingsbokser og kunsttrykk som du kan variere stilen med. Vi mener at kunst skal være for alle – lett tilgjengelig og prisgunstig uten å gå på kompromiss med design eller kvalitet.


Derfor har vi utviklet prisgunstige rammer til bilder i ulike farger og materialer som kompletterer og forfiner plakaten, trykket eller fotografiet ditt. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.

I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Våre forstørrelser og fremkallinger av bilder leveres på fotopapir av høyeste kvalitet. Motivene dine vil fremheves på beste måte – for å sørge for at du skal bli 1 fornøyd med forstørrelsene dine. Collagerammer for bilder.


Med en collageramme bilder kan du ramme inn fotografier eller andre minner ved siden av hverandre på en fin måte. Vi har collagerammer i flere forskjellige varianter, slik at du skal kunne velge den fotorammen som passer akkurat deg best. IKEA - BJÖRKSTA, Bilde med ramme , Meadow Dream II, aluminiumsfarge, Bildet og rammen fås i to separate pakker. Lag et bilde som passer deg og veggene dine ved å velge størrelse på lerretet, et motiv du liker og farge på rammen. Skruer til veggmontering er ikke inkludert.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Alle lerretsbilder til barn kan bestilles med eller uten ramme og fås i en rekke ulike størrelser. Vil du gi rommet et enda mer lekent uttrykk, kan du eksperimentere med ulike måter å henge opp bildet på, for eksempel med tape i hjørnene.

I magasinet vårt finner du flere kreative tips til barnas rom. Det rette bildet med en matchende ramme kan gjøre underverker i et hjem. Bildene gir rommet sjel og personlighet – og det vil gjøre deg glad hver gang du ser på dem. Du finner bilder og rammer i mange ulike størrelser her på siden. Det gir deg god fleksibilitet når du skal velge plass til dem på veggen.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Lekkert og glamorøst bilde med kjent motiv av Grace Kelly og Cary Grant med nbs.


Hos Desenio finner du et stort utvalg av fine bilder og posters i tråd med de nyeste interiørtrendene – alltid til gode priser og av høy kvalitet. Med et stort utvalg av først og fremst skandinaviske kunstmotiver vet vi ha god kunst kan gjøre for hjemmet ditt. Rammer kjøpes i butikk – stort utvalg.


Bilder med plass til tekst – nå med design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg