onsdag 7. september 2016

Kjøkken avtrekksvifte

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Bestill den i dag fra Eldirekte. Lynrask levering og god service. Her finner du alle delene til Baderomsviften!


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser.

Kjøpe ny kjøkkenvifte? Finn din ventilator her! Avtrekksvifter til bruk i boliger. Vi tilbyr et bredt utvalg av avtrekksvifter til bruk i boliger.


Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift og komfort. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken , loft, våtrom og toaletter. Vi fører kjøkkehetter fra Flexit og Thermex, samt er rikelig utvalg av tilbehør som komfyrvakter, filter, hastighetsregulatorer, moduler og brytere med mer.


Felles for dem begge er god driftssikkerhet og høy kapasitet.

På IKEA finner du et stort utvalg av kjøkkenvifter i mange stiler. En kjøkkenventilator bidrar til å holde kjøkkenet ditt rent og fresht. Flexit kjøkkenvifter har god kapasitet og høy driftssikkerhet. Velg mellom designhetter, tradisjonelle kjøkkenventilatorer, slimlinehetter, innbygningshetter - med.


Dette tall multipliseres så med 10. Resultatet er den kapasitet ventilatoren minst må ha for å kunne fungere optimalt i ditt kjøkken. Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser. Du kan for eksempel integrere ventilatoren i et overskap eller et annet kjøkkenelement om du har dette over kokesonen eller komfyren. Noen er store og klossete, mens andre er stilfulle og elegante - ja, noen kan rett og slett gå for å være en lampe.


En ventilator av en eller annen slags er vesentlig i et kjøkken som du lager. Alle priser i NOK inklusive merverdiavgift og offentlige avgifter. Kjøkkenvifte og avtrekksvifte.


Vil man ha et godt inneklima er en kjøkkenvifte essensielt. Den hindrer at lukt fra matlaging får spre seg rundt i huset, samt at en blir kvitt damp som oppstår ved matlaging. Vi kan ikke bare tilby deg en billig kjøkkenvifte, men også flere varianter.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. MobileControl Med MobileControl kan man fjernstyre ventilatoren ved å bruke en smarttelefon eller nettbrett. Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. Avstand fra himling til yttertak er ca.


Ved en tilfeldighet oppdaget en av leieboerne at kjøkkenvifta også kunne brukes til å dra ut vanndamp fra badet. Sammenlign pris på avtrekksvifte. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


BORA benkeventilator er en revolusjonerende avtrekksvifte som trekker dampen ne direkte fra koketoppen. Prisvinnende design, stillegående og effektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg