mandag 12. september 2016

Liten gardintrapp

Vi har et bredt spekter av kvalitetsprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Stort utvalg av gardintrapper til gode priser. Kjøp online med års garanti!


En liten , smart og lettanvendelig gardintrapp i aluminium.

Passer til bruk alle steder hvor du må arbeide eller nå opp på et litt høyere nivå, f. Trappen er lett å bære, lett å transportere og lett å oppbevare. Enkel å sette opp og slå sammen. Sammenslått blir den som en rett skive, kun mm.


En gardintrapp eller trappestige har litt færre trinn men gir deg likevel litt ekstra lengde når du trenger det. Gardinstigene fra Europris er av stabil aluminium. Velg mellom eller trinn – alt ettersom.


Med en stabil plattform eller stige å stå på gjør du jobben mye tryggere og reduserer risikoen for å falle og skade deg.

Gardintrappene har også en god og praktisk plattform til å stå på. Teleskopstigene finnes i ulike lengder, og tar liten plass når de lagres. Også gardintrappene og trappestigene finnes i ulike størrelser med forskjellig antall trinn.


For eksempel når man plutselig ikke når høyst i kjøkkenskapet etter sjokolade. Og med kun kg i vekt kan den flyttes rundt som man ønsker, den tar ikke mye lagringsplass og er bare en liten glede å ha hjemme. Den er laget av stål og har høyde på cm. Kan kjøpes hos: frostvik.


Epleplukking eller takmaling, uansett hva du skal, er det oppnåelig med denne klassiske aluminiumsstigen! Plattformhøyde: 6cm. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide stiger og gardintrapper, samt stillas. MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp , stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Praktisk gardintrapp med to trinn.

Maks belastning: 1kg. Tar liten plass ved oppbevaring. Noen stiger er svært fleksible og har mulighet for å fungere både som stige og gardintrapp. På denne typen kan du vippe ut den nederste delen, så stigen blir en frittstående trappestige.


Du kan også legge den sammen til en anliggende stige. Noen kan brettes ut til plattform, der du kan jobbe helt stødig. Liten , enkel klokke som er enkel å få plasser. Trappestige trinn, hvit, med sorte gummiføtter og stigetrinn.


Zarges Nettbutikk - Zargesbutikken. Norges største på salg av zargeskasser på nett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg