mandag 26. september 2016

Design interiør magasin

Norges største magasinvarehus. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Inspirerende interiør , mote, livsstil. InteriørMagasinet, Oslo, Norway.


Bli inspirert av vårt interiørmagasin og få møbler og interiør levert hjem.

FIRERBANDEN: – Vår interesse, kunnskap og engasjement for interiør og design skal få skinne gjennom i alt vi gjør, sier Live Brekke, Gry. Vi viser de bedste fund og holder dig opdateret om det nyeste design. Norsk interiørbutikk på nett. God design går aldri av moten. Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler.


Designerne bak de norske klassikerne. Bonytt gir inspirasjon og tips til deg som skal innrede, pusse opp eller bygge bolig. Få tilgang digitalt nå!

Bo Bedre er Skandinavias største design - og interiørmagasin. Vi gir leserne våre de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Vi mikser skandinavisk designtradisjon med internasjonale innflytelser, og holder alltid leserne oppdatert på siste nytt fra designscenen. Men vi vet også at hoteller, restauranter og innovative bedrifter gjerne er de første til å prøve ut nye stiler.


Både hun og mannen er interessert i interiør og design , og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den. Det meste i sortimentet er derfor nok utenfor rekkevidden til de fleste av oss, men det er alltid moro å se hva de finner på.


Instagram er en viktig kanal vi benytter for synlighet og merkevarebygging. Vi har bygget opp et godt nettverk av stylister, interiørmagasin , bloggere og presse. GRAFISK DESIGN TRYKK OG REPRO ABONNEMENT.


ANEMONE WILLE VÅGE Luksus interiør. Anemone Wille Våge er en velkjent interiørdesigner, og hun har nå sammen med sin samboer Per Ove Bakke overtatt Lille Ulefos. Hennes kunnskaper har kommet godt med under restaureringen av Lille Ulefos. Farge, form, struktur og tekstur lager spennende design , men idéen bak er vel så.


HERWELL interiørmagasin vil gi deg nye idéer, inspirere og skape trivsel.

Etter en vinter med full konsentrasjon og dypdykk i interiørverdens nye hage-. Det ene magasinet som heter Idémagasinet Hage og terrasse. Gratulerer med design av vårt nye magasin. Larsens interiørdesignselskap vil innrede med møblene i kjeden.


Foto: Jysk Lars Larsen vil ta opp putekrigen og dekorere hotell med noen av gruppens mange møbler. Dansk og skandinavisk design kommer man ikke udenom. I Skandinavien går vi meget op i boligindretning, og vores hjem betyder meget for mange af os - måske fordi vi grundet vejret tilbringer meget tid i vores hjem.


Der er også mange danske designere, som er anerkendt i hele verden. Både når vi taler lamper, møbler, smykker og porcelæn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg