mandag 19. september 2016

Frittstående kjøkkenøy

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. En kjøkkenøy gir ekstra funksjon i kjøkkenet. Rundt kjøkkenøya spiser vi, omgås og lager mat sammen.


Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass. Smarte funksjoner i kjøkkenøya?

I dag finnes det mange smarte funksjoner som gjør seg i en kjøkkenøy. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Men selv om det egner seg best i store, åpne kjøkken , kan du få det til likevel, om du er løsningsorientert nok, og villig til å gi slipp på litt plass.


De flotte, frittstående kjøkkenøyene som vi ofte ser i lekre boligmagasiner, kan ved første øyekast se ut som en jobb for fagfolk. Men ikke la deg skremme av det flotte utseendet, for det er faktisk ganske enkelt å fjerne alle skap og benkeplater fra veggene og selv bygge ei kjøkkenøy – bare du vet hva du skal gjøre. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Drømmer du om din egen kjøkkenøy , bør du få med deg disse fem rådene før du går i gang. Fordelen med integrerte produkter er design. Det er lett å matche eget kjøkken , så lenge du har tilgang på møbelfrontene for oppvask og kjøleprodukter. Der er det også et stort utvalg av modulbaserte artikler som kan kombineres uavhengig av hverandre”, forklarer Rune Eriksen fra Epoq.


Hvis du har en åpen løsning, er det en fin og praktisk romdeler mot stuen. SE ALLE VÅRE KJØKKEN HER! PLANLØSNING OG UTFORMING Overskap ser vi mindre av enn før. Disse erstattes av vegger med høyskap, eller de konsentreres til den ene veggen, som en egen sone. Hele vegger brukes også til frittstående løsninger med vitrineskap og hyller.


Frittstående og hverdagsetikk Frittstående. Har du gulvplass, kan en frittstående hylleløsning være en god idé hvis du ikke vil lage hull i veggen. Tunge tallerkenstabler står tryggere her enn på en vegghengt hylle. Fint fordelt mot hvit vegg i et feminint univers.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Løfteenhetene passer til de fleste standard kjøkkenelementer og kan derfor anvendes til nye kjøkken , men også eksisterende kjøkken man ønsker å beholde. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller befaring, og vi hjelper deg å finne den riktige løsningen som passer til dine behov.

Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Dette tall multipliseres så med 10. Resultatet er den kapasitet ventilatoren minst må ha for å kunne fungere optimalt i ditt kjøkken.


Vitrineskap med rette og kryssende sprosser gir spennende effekter. Med skreddersydde vegghyller for frittstående montering og vakre karmlister kan du skape et fantastisk stemningsfullt kjøkken. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Med kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken. Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro.


Her er ekspertenes tips til hva du bør tenke på. Om du bor i en liten leilighet, eller hjemmet ditt er innredet slik at det ikke er plass til et ordentlig kjøkken , kan du få hjelp her. Vi har ulike hybelkjøkken (eller minikjøkken som det også kalles) i sortimentet vårt som passer perfekt til deg og dine behov.


Det vil si at fronten i utgangpunktet alltid er synlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg