tirsdag 13. september 2016

Lystette lameller

Kjøp i online webshop. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn lystette lameller nå på Kensaq. Tim lystette lameller.

Hvorfor ikke prøve lameller i ulik farge på samme skinne? Hengere og bunnvekt følger med. To pakker med lameller holder til meter skinne. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. De skjermer effektivt for solen, og for innsyn hvis du bor i første etasje. Lamellgardiner er et moderne alternativ som er både praktisk og pent.

Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette.


Lameller er et godt alternativ til tradisjonelle gardiner. Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.


Passer ikke tradisjonelle gardiner helt inn i interiørstilen din? Du trekker i kjedesnoren inntil du hører en snurrelyd. Så henger alle lamellene helt rett igen.


Våre lameller stenger med 1grader, som gir den tetteste mulige avstengningen. Jeg leter etter lystette lameller , siden de lamellene jeg kjøpte for litt siden slipper inn mer lys enn jeg ønsker. Skulle egentlig bare kjøpt rullegardin eller noe sånt for å holde solen ute (har solen rett inn vinduet her), men det er et stort vindu, og lameller ser ganske bra ut :gjeiper: Så da er jeg på jakt etter lystette lameller. Vi har mange forskjellige tekstiler, og tilbyr lystette lameller.


Vi skreddersyr din lamellgardin akkurat slik du vil ha den.

Vi er blant markedets rimeligste på lamellgardiner, samtidig som vi har produkter av høyeste kvalitet. Visor lystette lameller fåes med lamellbredder på mm og 1mm. Billige lameller med mm bredde kan spesialbestilles ved å ta kontakt med oss. Du velger åpningsløsning etter behov.


I sortimentet vårt finner du et stort utvalg dekorative tekstiler, fra transparente til lystette tekstiler med ulik refleksjonsgra både ensfargede og mønstrede stoffer. Solavskjerming til meget lave priser. Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner, og duo rullegardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg