torsdag 1. september 2016

Sengeteppe barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Shopping på sitt beste!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng.


Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet.

Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss.


Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Kjempefint barnerom og nydelig teppe, blir imponert av slikt håndarbeid jeg.


Blir spennende å se hvordan gardinene blir sammen med teppet og da! Kommer med et nydelig og dekorativt mønster som passer til de fleste interiørstiler. Match gjerne med Lucca hotell-putevar i 70x100cm.


Kan vaskes i maskin på 30°. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Handle trygt på jotex.


Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk.

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør. Med et sengeteppe lager du enkelt en elegant look på soverommet, samtidig som det gir et varmt og koselig inntrykk. Velg i flere ulike materialer, farger.


Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Bedtime Story handler om mer enn å sove godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg