torsdag 29. september 2016

Markiser sverige

Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser.


Du hittar även tips och råd gällande hur du bäst monterar och tar hand om dina markiser. Notera att det inte tillkommer någon fraktkostnad när du handlar fönster- och terrassmarkiser eller markisdukar hos oss.

Gäller farbar väg med lastbil med släp inom Sverige. Börja med att beställa GRATIS vävprover redan idag! Vi har arbetat med markiser i år och har tagit fram ett koncept som fungerar för våra kunder. Eftersom vi säljer våra markiser till dig, utan mellanhänder, kan vi erbjuda markiser till ett förmånligt pris. Vi har inga standardmått utan anpassar markisen efter just dina mått och önskemål.


Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!


Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder. Legg til postkode for pris. En markis som faller rakt ner i skenor, men som ändå inte tar bort utsikten för dig.


Balkongskydd syr vi upp speciellt anpassat till dina mått och din balkong. Vi sender over hele Norge. Finn de beste prisene på nettet.


Vi har svært moderne maskiner, og som eksempel kan det nevnes at duk-konfeksjoneringen foregår ved hjelp av datastyrte symaskiner og skjærebord. Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk. Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer.


Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG. Behov for sol- eller vindskjerming? En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring.


FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg!

Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet. Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen. Afsættet er mere end års erfaring, der afspejler sig i kvalitet såvel som service. Vores markiser er kvalitetssikret til det danske vejr.


Det betyder blandt andet at vi stiller garanti for dug, stel, motor og montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg