fredag 30. september 2016

Hylle med små rom

Hvilken hylle passer ditt behov? Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Oppbevaring til lave priser. Ei hylle kan fortelle mye om deg.


Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer? Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg.

Lagerhylle Gerdmanshyllen, med små rom , rom. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Hylle med heldekkende gavler. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Showcase hylle og magnettavle i ett. Lett og luftig i små rom. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. IKEA - EKET, Veggmontert hylle med rom , hvit, Med den veggmonterte EKET gjør du best mulig bruk av veggflaten, samtidig som du frigjør gulvplass. Monteringen går raskt og enkelt siden trepluggen klikkes i de forborede hullene.


EKET veggskinne til montering på vegg følger med. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk. Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk. Vakre håndlagde trehyller fra Up.


Gi rommet et nytt dekorativt uttrykk ved å pynte med personlige gjenstander. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.

I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Rask levering og personlig service. Det kan stå godt ikke bare mot veggen, men også som et element som deler to rom , for eksempel et rekreasjonsområde og en spisestue med et stort bord.


Bokhyller er multifunksjonelle. Hjemmebiblioteket kan dessuten dekoreres med lysestake eller blomsterkrukke, dekorative esker eller kurver for små ting. En skillevegg er praktisk for å lage soner i et stort rom eller for å skjerme sengen fra rot. Bruk skilleveggen med vifteform fra Ferm Living som inspirasjon lag en selv, da vel!


Da trenger du mdf-plater, dørbeslag og tapet. Skjær mdf-platene i passe størrelser til din hylle. HDF-plater består av meget fine trefibre som er presset hardt sammen med lim.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Louise Roe Diamant Pute, Grønn. Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri.


Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. En enkel og elegant vegghylle. Den er lett å plassere og gir rommet et vakkert og personlig preg.


Dekorativ hylle som passer inn i de fleste rom. En vegghylle må monteres fast i veggen, og noen av dem skal ikke lastes med altfor tunge ting, mens dette ikke er et like problem for hyller som står på gulvet. Selv disse kan noen ganger festes til en vegg dersom du ønsker ekstra stabilitet.


Dette kan være lurt dersom du har små barn i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg