fredag 23. september 2016

Male lakkert bord

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp bord hos Trademax. Hvis det det er mye fiberreising, så anbefales det å pusse lett mellom strøkene, da man vil få et penere og glattere resultat. Jeg har forresten malt lakkerte møbler uten noen form for nedmatting - brukte den gangen kun heftgrunn og maling (malingen sitter fremdeles etter 6-år). Som en hovedregel bør lakk legges utenpå bord som allerede er lakkerte. Bord som er oljet fra før, bør oljes når de skal friskes opp igjen.


Olje er lettere å håndtere for ikke-faglærte enn lakken, sier Hagen. Dessuten: Om du legger olje utenpå et lakkert bord , er det ingen krise. Hva med å fornye et gammelt bord ? Ta frem malekosten og noen ekstra gode ideer, og forny det gulnede,.

Med maling og tapet ble bordet midtpunktet i den romantiske stuen. Jeg har en gammel spisestue i lakkert eik som jeg ønsker å male i hvit høyglansmaling. Vi har et lakkert furubord til spisebord.


Dette har jeg lyst til å male hvitt. Hvordan gjør jeg det? Har aldri malt før og vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Må jeg slipe vekk lakkeringa? Da har det blitt fredag.


Solen skinner og vi håper alle at NÅ KOMMER VEL VÅREN. Her kommer framgangsmåte på maling av gammelt furumøbel. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkert panel. Stoler, bord , kommoder og senger. Og det er så enkelt at alle kan gjøre det.


Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. På 90-tallet ble det solgt store mengder lakkerte eikebord i Norge. Problemet med den blanke 90-tallslakken er at den begynner å gulne.


Mange velger derfor å kaste den gamle traveren. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Men det er ikke nødvendig.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Den er ideell for bord som må tørkes ofte, men den glatte, ikke-porøse overflaten er umulig å male over. Før du kan male et lakkert bord , må du fjerne lakk og forberede veden. Imidlertid kan de fleste villaeiere male et lakkert bord seg selv i løpet av en helg.


Så male med heftgrunning og så maling. Som en tommelfingerregel bør du bruke det samme som forrige gang. Du har malte bord , bord som er lakkert og bord som er ubehandlet, sier hun.


Som en pekepinn, danner lakken imidlertid en tykkere hinne på flaten enn oljen. Deretter sparkler man over sprekker og hakk, pusser over med fint papir (K180). Legg gjerne litt heftgrunn over sparkelflekkene igjen. Da står man fritt om man vil male eller legge tapet, forklarer Bergheim. Gulvmaling Ønsker du å male bordplaten må du sørge for å bruke en vannbasert maling som er vaskbar.


Se hvordan vi ga nytt liv til fire typiske loppefunn. Male bord – steg for steg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Akkurat nå er det nok ikke synlig på bilde, iom at både skapet og heftegrunnen er hvit. Jeg holder på å pusse opp hele leiligheten, og en del interiør, så det blir nok av prosjekter fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg