fredag 23. september 2016

Inside bergen interiør

Inside bergen interiør

Se alle interiørbutikker, åpningstider og kontaktinformasjon her. Velkommen til destinasjon Lagunen! Bestill ditt bord på Inside Bergen. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Da er Inside Design sin tid over og vi har stengt butikkens dører.


Takk til alle våre gode kunder og leverandører gjennom Inside sine leveår! Men i tradisjonens tro fortsetter en ny møbelbutikk i de samme lokalene, ta gjerne en tur innom når Kiil har åpnet i Mai! Her har det vært solgt møbler i over år. Vi legger stor vekt på fagkunnskap om innredning, design, kvalitet, material og produkt.


Inside bergen interiør

Våre forslag kommer gjerne etter kommunikasjon med kunden. Norsk design er I likhet med design i de andre nordiske landene kjent for å være av god kvalitet, laget av bærekraftige naturmaterialer og med. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Jeg har samarbeidspartnere innenfor de fleste felt, og har derfor mulighet til å tilby en totalløsning med koordinering av håndtverkere.


Jeg jobber tett sammen med mine kunder for å skape det perfekte resultat. HS Interiør tilbyr våre kunder møbler og interiør av høy kvalitet fra nøye utvalgte nordiske leverandører. Vi tilbyr alt fra små gaver til totale innredningstjenester. Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør. Disse kan du lese om her på nettsiden.


Inside bergen interiør

Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon. I Bergen leverer vi tjenester innen fastmonterte og løse matter. Vi leverer standard nylonmatter, logomatter, HD-matter, avlastningsmatter, spesial matter etter eget design og avanserte løsninger for steder med mye trafikk. Bergen Maling er din spesialistforretning innen maling og interiør.


Du kan selv besøke vår sentralt beliggende butikk i Godvik og se vårt store utvalg av kjente merkevarer. Våre eksperter gir deg gode råd om både fargevalg og teknisk påføring. Index interiør hjalp meg gjennom hele prosessen når jeg skulle ha nytt kjøkken, fra planlegging av kjøkkenløsningen til kontakt med rørlegger, elektriker og montør. God service og et godt sted å være kunde! Vi tar oppdrag i hele Bergen og omegn uansett om du har et stort eller lite prosjekt.


Inside bergen interiør

Kontakt oss om dine ideer. Den danske møbelarkitekten Hans H. Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum. Butikken har også et stort utvalg møbler. For deg som ønsker et urbant, rustikk eller klassisk hjem med sjel.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg