torsdag 29. september 2016

Minimalistisk stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Hos oss finner du alt du trenger for å innrede stuen din.


Minimalistisk stue

Minimalistisk stue design vil sikkert bidra mye. Selv familie og venner vil bli mye lykkeligere i slike rom. Fortsatt ikke helt overbevist?


Ta en titt på dagens minimalistiske rom, og på slutten av dagen er jeg helt sikker på at du vil velge dem. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at du er. ContentsModerne og minimalistisk stue dekorere ideer1. Design ideer for minimalistiske boarealer1.


Landskapsinnsamling av ScavoliniModerne og minimalistisk stue dekorere ideerModerne minimalistiske design synes ofte å legge for mye. En minimalistisk stue thomas 15. En av de helt klart store fordelene med å pusse opp i den grad som det vi holder på med nå, er å kunne sette sitt preg på rommene og skape det hjemmet som en selv ønsker.


Warm Blush, fargen som er like fin hele året! Den enkle, minimalistiske og stilrene julen fortsetter her inne, men med litt mer farge. Denne stue er et smukt eksempel på, at farver sagtens kan bruges i et minimalistisk hjem. Her er der valgt nogle få farver, som passer sammen, og de farver går igen. Reglene for valg av møbler i en minimalistisk stue.


Minimalistisk stue

Den grunnleggende regelen som må observeres i dette tilfellet er bruken av møbler i begrensede mengder. Det skal være lite, men det skal være så funksjonelt som mulig. Et klassisk sett for en minimalistisk stue er en sofa, et salongbord og et skap, uten hvilket det er vanskelig å unngå. Mange av de som finnes i en tradisjonell stue elementer vil være fraværende i den minimalistiske stilen. Kaste puter, nips, sidebor og lamper er erstattet av åpne plasser og noen utilitaristisk møbler.


Det er derfor med innredning moderne stue minimalistisk vil du få et rom fylt med ren og positiv energi. I denne artikkelen vil vi gi deg noen ideer om hvordan du gjør stuen til et svært komfortabelt og elegant minimalistisk rom. Folk som foretrekker en minimalistisk estetiske kan være lurt å kjøpe møbler og male veggene i monokromatiske nyanser. En enkelt rose i en vase kan gjøre en flott tillegg til et minimalistisk stue. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11.


Minimalistisk stue

Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Er stuen din klar for en oppdatering? Vi skal vise deg hvordan du skaper stemningsfull stue og oppholdsrom med våre fire inspirerende nye fargepaletter. Med stadig mer digitaliserte liv og travlere timeplaner har vi et økende ønske om å ta et steg tilbake og tenke over hva som gjør oss til mennesker. Her har vi satt sammen to bilder av stue og soverom.


Farger og materialer er ganske like, men likevel er stilen og stemningen i rommene svært forskjellig. Se på form, volum og mengde. Legg også merke til overflaten på materialene.


Jeg ønsker at interiøret skal være minimalistisk og gjennomført. Derfor velger jeg ofte gjenstander med enkle og rene linjer, uten for mye mønster og farger. Jeg maler heller veggene for å skape en koselig atmosfære, fremfor å ha mange ting.


Gjør som Andrea og bruk to skuffeseksjoner fra Ikea som bordbein til kontorpulten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg