mandag 26. september 2016

Arkitekter i stavanger

Legg inn anbud gratis hos oss! Hans-Olav Hansen tar med seg arkitekt- og plankontoret sitt og flytter inn til oss i Oransjeriet. We believe in sharing as a core tool for evolving and exploring our work, and as a great way to meet potential future employees and clients.


Arkitekter i stavanger

Kilden Barnehage, Oslo. Ramp as håndterer hele spekteret av oppgaver fra byplanlegging, planarbei arkitektonisk formgivning og prosjektering i privat og offentlig sektor. Vi er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte. Stav Arkitekter er et kontor som er sammensatt av ulike fagkompetanser, som arkitekter , arealplanleggere, tekniske tegnere og ingeniører.


Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag. Vi er opptatt av å utvikle kompetanse på boliger og hytter gjennom flere års arbeid med fokus på denne type oppdrag. Today, we are also located in Oslo. Our collaborations and projects are increasingly international.


Arkitekter i stavanger

Befaring i Finansparken 10. Kom og kjenn lukten av trearkitektur - bli med på befaring til SR Banks nye storstue på Bjergsted 10. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Det vil Holon bygge videre på. NORWEGIAN OUTLET PÅ ÅLGÅRD. Vi har medarbeidere med høy kompetanse innen arkitektur, design, interiør, byplanlegging, landskap og miljø. Abacus Arkitekter Abacus arkitekter er et selskap som designer moderne bygninger Vi har en lang og bred erfaring innen prosjektering av ulike bygningstyper fra hytter, boliger, boligfelt til komplekse bygg som skoler, barnehager, kontor og næringsbygg. Plank Arkitekter tegner nytt varesenter for Norwegian Outlet i nåværende Magneten kjøpesenter.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. For oss er det et mål å realisere det latente potensialet i den aktuelle bygg- eller planoppgave. Jeg tror aldri det har vært flere. LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby. Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt.


Vil du jobbe hos oss? Brandsberg-Dahls Arkitekter. Casa arkitekter AS fra , Rogaland. MAD arkitekter gjør motsatt og etablerer kontor i oljebyen. Stavanger kommune har ansatte arkitekter.


Arkitekter i stavanger

Om Leiv Nes arkitekter. Vårt mål er å ha en spennende og inspirerende hverdag der vi utnytter vår samlede kunnskap og erfaring til å skape bedre prosjekter. Vi ønsker å basere vår arkitektur på en solid tradisjon.


Generelle vilkår Arkitektnytt gis rett til å arkivere og utgi stoffet i elektronisk form, og til å forkorte og foreta endringer i mottatt materiale. Bygget er ferdig om noen få måneder og allerede i oktober blir det nyåpning av kjøpesenteret med en rekke kjekke. Nå er hun i gang med et AUG-prosjekt i sin egen by.


Arkitekter i stavanger

Våre nettsider bruker cookies Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn data fra besøkende. SPINN Arkitekter har bistått Veidekke Entreprenør med detaljprosjektering og oppfølging av Tverlandet skole i Bodø. Nye Tverlandet skole samler dagens to skoler på Tverlandet i et felles, nytt skolebygg for 1. Arkipartner er et fellesskap av erfarne arkitekter som skaper gode omgivelser for mennesker som vil leve et godt hverdagsliv.


Vi ser etter medarbeidere som er faglig sterke både analytisk og formmessig. I tillegg verdsetter vi gode kommunikasjonsevner og et høyt nivå på visuell formidling. Thierer Vedelden arkitekter AS fra , Rogaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg