fredag 16. september 2016

Hjørneskap kjøkken

Finn hjørneskap kjøkken hvis du ser nå. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Når du skal velge underskap til kjøkkenet ditt, kan du velge imellom et stort utvalg av underskap hos HTH. Dermed finner du garantert de underskapene som passer best til din kjøkkeninnredning, slik at du alltid har lett tilgang til kjøkkenutstyret ditt.


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen?

Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Med veggskap og overskap på kjøkkenet får du utnyttet plassen og takhøyden på kjøkkenet , som gjør det enklere å holde orden. Vi har et stort utvalg fronter du kan bruke på veggskap, både slette fronter og vitrinedører med glass, slik at du kan se hva du har i veggskapet. METOD veggskap og overskap har års garanti. Det er supersmart med hjørneskuff.


Der kan du også se mange andre smarte hjørneløsninger for kjøkken. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.


Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Raskt, enkelt og billig. Velg mellom benkeskap, hjørneskap og veggskap.


Vi kan også tilby deg forskjellige bredder, og det er mulig å velge kjøkkendører separat. Vi gir deg muligheten til å få det kjøkkenet du ønsker. Er hjørneskap en del av det gode kjøkkenlivet?

Smarte hjørneskap er i høy grad en viktig del av det moderne kjøkkenet. Gode hjørneskap betyr ekstra mye hvis det er trangt om plassen. Her gjelder det å innrede kjøkkenet optimalt. Et lite kjøkken kan godt være funksjonelt med de riktige hjørneskapene. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Nettoline - det personlige kjøkken Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken , bad og garderobe.


Vi er forhandler av danske VIPP. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg