fredag 16. september 2016

Moderne kjøkkenløsninger

Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test. Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser. I et moderne , hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Moderne kjøkkenløsninger Redaktion bonuskodejunkien.


Somfy: En partner til ditt moderne og tilkoblede hjem Redaktion bonuskodejunkien.

Massiv eik bearbeidet i et lekkert, naturligt design med en meget raffinerte detaljer. De naturlige overflatene understrekes av treets struktur og åringer. I tråd med forrige trend er det blitt moderne å blande farger og materialer som skaper skarpe kontraster. Her hjemme er vi nok mer klar for å blande bløtere farger som marineblå og avdempet grå.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Framas oppdaterte kjøkken Frama 0. De ferdige modulene, som består av stålrammer og beiset heltre, kommer omtrent som et møbel og plasseres sånn du vil det i rommet.

På toppen kan du velge mellom mørk eller lys marmor, med unike tegninger og patina. Fronter i malt høyglans, koketopp på buet øy, benkeplate i hvit sile stone. Ukulele er et strengeinstrument få nordmenn har et forhold til bortsett fra at de kjenner det igjen når de ser en.


Her har vi også lagt inn farget lys i vasken med fjernkontroll. For andre litt mer interesserte er dette et. Endelig kan vi presentere en komplett kjøkkenpakke fra Bertazzonis eksklusive Professional-serie! Kjennetegnet på Bertazzoni er en unik kombinasjon av moderne design og avansert teknologi.


Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken?


Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne , klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i moderne stil. Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende. Med et kjøkken fra Epoq er mulighetene tilnærmet uendelige: Enten du ønsker deg moderne eller tradisjonelt kjøkken, sort eller et fargerikt kjøkken - bare fantasien setter grenser.


MODERNE KJØKKENLØSNINGER FRA JKE DESIGN. Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom.

Her smører man brødskiva, setter den perfekte gjærdeigen og kokkelerer en 3-retters. Derfor er det viktig med en løsning som passer de mange ulike gjøremålene - et kjøkken med løsninger som passer for deg. Smarte kjøkkenløsninger.


Det er ikke tvil om at den eksklusive kjøkkenleverandøren DaDa Armani har tatt nettopp det behovet på alvor med den nye serien Slide. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger.


Se noen av våre kjøkken løsninger. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! Design til det moderne liv.


HTH prøver konstant å utfordre måten vi tenker design på. Det kommer til uttrykk i vårt allsidige design som kan brukes i flere rom. Det moderne livet foregår nemlig ikke bare på kjøkkenet, det krever også velvære på badeværelset og funksjonalitet på vaskerommet. Denne tendensen er symbolisert av et snev av minimalistisk magi, hvilken man opplever i lys av Slim kjøkken fra Elmar.


Dette smart designet kjøkkenet er designet med kunden i tankene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg