mandag 12. september 2016

Plissegardin 180

Plissegardin 180

Billigste på det norske markedet. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Velg etter funksjon og behov.


Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere.


Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Utvalget av plissegardiner er stort, og det finnes mange ulike typer og størrelser.


Plissegardin 180

Før du bestiller dine plissegardiner bør du overveie hvilken type som best mulig dekker ditt behov for solskjerming og passer til dine vinduer. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Plissegardiner har mange fordeler. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.


Les om produktet og se bilder i galleriet her. Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. En virkelig flott plissegardin med snorfri betjening til en fornuftig pris. Leveres med kombibeslag så det kan monteres på både vannrett (tak) og loddrett (vegg).


Overkasse måler 30mm i høyden og 40mm i dybden. Max mål: B1x H220cm. Hvit trådløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Hitta rätt plisségardiner för dina fönster.


Plissegardin 180

Vi har ett brett utbud av plisségardiner till låga priser. Köp online eller i butik på JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg