torsdag 29. september 2016

Design plakater

Se de nyeste trendene og skap din egen bildevegg hos Desenio. Sjekk ut Design Plakater. En norsk online-butikk med plakater og posters online. Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater , posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer.


Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser.

Design plakater FRAKT KUN KR. Vi har et bredt utvalg og rask levering. Gratis ved kjøp over 5kr. Rask levering på hverdager. Innred med en trendy plakat som passer i alle rom.


Du finner den i vår kategori for plakater — Kunst og design. Fri frakt og rask levering hjem til deg. Her er det viktig at design og budskap snakker samme språk – slik at mottakeren kan bruke flere sanser når de møter plakaten på gaten.

Ta kontakt med oss for å snakke om mulighetene. Trendy posters og plakater i små opplag av Fotograf Vibeke S. Etter hvert som du finner ulike design du liker, kan du klikke på Favoritt-ikonet for å spare de under dine favoritter. Her blir de liggende til du fjerner dem - og.


Få en kul og personlig innredning av hjemmet ditt – design dine egne plakater. De fleste av oss liker godt at hjemmet vårt er funksjonelt og koselig, og så gjør det heller ikke noe at det er fint. I tillegg vil mange gjerne ha en unik boligstil med boligtilbehør du ikke ser overalt.


Våre vakre plakater er inspirert av skandinavisk design , men passer godt til alle forskjellige hjem og stiler. Velg mellom moteplakater, naturplakater, kjøkkenplakater, moderne kunst, grafiske plakater , og mye mer. Ordet tavle kommer fra det latinske ordet tabula og betyr i moderne språkbruk et bilde med en ramme som er hengt på veggen.


Kvalitet til god pris. Vi trykker våre plakater med premium blekk og papir. Printes lokalt, slik at du kan lage din gallerivegg, uten å tenke på lommeboken. Lag en flott og personlig veggdekorasjon med dine egne bilde. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Finn Design Plakater. Plakater er et perfekt alternativ for firmaer og butikker som vil markedsføre et varemerke, en vare eller tjeneste.

En plakat i større format kan skape oppmerksomhet og gi inspirasjon. Design unike plakater til kampanjer, messer, konserter, fødselsdager og andre begivenheter. Våre kunstplakater er inspirert av skandinavisk design , men passer like bra med alle typer interiørstiler.


Vår samling inneholder alt fra plakater med verdenskart, kart over byer som Paris og New York Manhattan, til diamant design og fotokunst. Posters og plakater piffer opp et hvilket som helst hjem og utvalget vårt består av alle forskjellige stiler, farger og størrelser man kan forestille seg – det finnes altså noe for enhver smak. Ta en titt lenger ned på siden for å få inspirasjon og for å finne rett posters og plakater for akkurat deg og ditt hjem.


Wallstories er et nettgalleri med minimalistiske plakater , trykk, illustrasjoner og foto av ikoniske motiver fra Norge og Oslo. Besøk nettbutikk her. Ubegrensede muligheter med plakater og kunsttrykk Med Photowalls brede utvalg av plakater og kunsttrykk, vil du kunne sette sammen en vegg som er helt fantastisk og som vil ta pusten fra deg. Våre praktfulle plakater gir deg en enkel måte å tilpasse rommene og uttrykke deg selv på. Her finder du Posterlands mange flotte Design plakater i et samlet overblik.


Se de forskellige kategorier herunder, og find let frem til din favorit. Hvad end du leder efter Design plakater med grafisk design , arkitektur, møbeldesign eller andet, så finder du de flotteste plakater her. Sett et personlig preg på rommet med noen unike plakater. Stina inspireres av kjente og moderne tekster og motiver, men setter alltid sitt eget preg på plakaten, slik at du kan være sikker på å få en helt unik plakat.


Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Velg for eksempel moderne geometriske trykk på kjøkkenet og klassiske naturbilder på soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg