mandag 5. september 2016

Lunex markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Vi jobber i prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører.


Vi bygger utemiljø for hoteller og restauranter! Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Lunex AS har designet, produsert og levert markiser i over år fra egen fabrikk.

Velger du en Lunex markise, blir du garantert fornøyd! Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs.


FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet.


Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen.

Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev.


Trenger du ny markise? Kontakt oss gjerne for relevante referanser innen alle segmenter i markedet. Lunex – Introduction for ArchiCAD and Revit. Vi leverer solskjerming av topp kvalitet i Drammen. Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det nødvendige tilbehøret.


Her gir vi deg noen tips som kan gjøre det lettere for deg å velge den markisen som passer best til dine behov. Solskinn er ofte en svært velkommen gjest her i nord. Behov for sol- eller vindskjerming?


Vi lägger ut vår produktkatalog på webben. Här kommer du som återförsäljare kunna beställa produkter direkt för en snabbare och smidigare hantering. Gode priser og veldig bra kvalitet. De bygger etter dine mål, og du kan velge akkurat de fargene som du ønsker. Du har også flere alternativer, og skulle du trenge ny duk eller deler så er det lett og få tak i. Jeg har kun go erfaring med de.


Skreddersy dine egne produkter på dine mål. Oversikt over produktene vi tilbyr i vår nettbutikk.

Få pris fra lager eller tilsendt omgående. En terrassemarkise gir deg et lunt og godt uterom. Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen. Se vårt store utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg