torsdag 15. september 2016

Lyslenke barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Lyslenker og lysslynger på nettet! Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Som du sikkert forstår er lyset en viktig detalj i hvert barnerom. Dekorative, frittstående, fokuserte, beroligende, spillende og mange flere. Vi har kjempemange med ulike mønster og motiv så du skal kunne finne det perfekte alternativet til barnerommet! Lenken er også utstyrt med tidsur. Dekorativ lyslenke med stk små, runde LED lamper i matt, hvit utførelse.


Batteridrevet 3xAAA, batterier er ikke inkludert. Advarsel - ikke for barn under år. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Lysslynger - passer både inne og ute, drives med strøm, solcelle eller batteri.

Her finner du våre lysslynger som kan brukes året rundt. Gir en fantastisk flott effekt når de lyser i mørket. Skip to navigation Skip to content. Lys opp hjemmet med en lyslenke. Pynt hjemmet ditt ute eller inne med dekorativ belysning!


Vi har flotte lysslynger til både utendørs og innendørs bruk. Enten du er på jakt etter en klassisk lysslynge med mange, små lyspærer eller en trendy lysslynge med store lyspærer, har vi noe for deg. Cottonlights happy lights lyslenker. Skap fantastisk stemning til barnerommet, bruk lyslenken til bordpynt, på hyller, heng over dører m. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.


Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Lekker kjede av lysende rosa hjerter. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Med utendørs lyslenker eller lysslynger skaper du en spennende atmosfære i hagen, på terrassen, verandaen eller balkongen.


Du kan skape deg koselige oppholdssteder. En lyslenke , eller hvorfor ikke flere ulike lyslenker, kan du ha når som helst på året, men de passer aller best til julen. Det er den tiden på året som er mørk, dyster og kal og for å kunne minimere følelsen av et overveldende mørke så er stemningsfullt lys litt her og der akkurat den løsningen som kommer til å gjøre det både opplyst og hyggelig.

The document has moved here. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post. Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger! Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode.


Stort utvalg pynt til bordet, stue, kjøkken, soverom og baderom. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. En utrolig søt lyslenke med små hvite Miffykaniner. Miffyslyngen gir et behagelig lys og pynter opp på ethvert barnerom. Lysslyngen går på batterier så det er enkelt å henge den hvor som helst, uten å være avhengig av stikkontakt.


Superfin over sengen, stellebordet eller ved vinduet. Lampen har LED pærer som ikke blir varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg