tirsdag 20. september 2016

Butinox 07 tak og vegg

En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. For eksempel Lady er en PVA copolymermaling. Så vidt jeg har forstått det er lateksmaling dårlig(ere) vaskbar. Dersom du maler en helt hvit vegg i et område utsatt for skitt og lort ville jeg grunnet med og malt et strøk med bedre maling.


Butinox 07 tak og vegg

Med mørkere farger er det vel ett fett. Er meget hurtigtørrende og luktsvak. Benyttes som grunnings- eller toppstrøk hvor kravene til slitestyrke er moderate.


Malingen har god dekk og spruter ikke. Benyttes der hvor det ikke forekommer høy mekanisk slitasje, eller høy luftfuktighet. C i underlaget og max relativ fuktighet i rommet. Lurer derfor på hva som er egnelig grunning for denne typen jobb? Har brukt scanox sparkel.


Se beste pris på Jotun Vegg og Tak (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. BUTINOX Tak og Vegg hvit 1L. Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond. Kan benyttes som understrøk og dekkstrøk på vegger og tak av bygningsplater, glassfiberstrie, sparkel, puss og betong.


Ekstra omsorg til de minste i huset. Minimal lukt, uten skadelig avdamping. Malerproff benyttes på vegger og tak til nymaling og vedlikehold av flater i tørre rom. Malte flater er brukstørre etter et døgn, men krever 3-uker tid for å herde og skal ikke vaskes før den tid.


Butinox 07 tak og vegg

Mener å ha hørt at det er brukt en del utendørs. Kanskje den er egnet til tak som er utsatt for mye fett og damp, siden latex er jo lett å vaske(i mottsetning til helt matte flater, som det blir om man maler med lady takmaling). Forskjellen på tak - og veggmaling er som regel kvaliteten hos bindemidlene.


Tak utsettes for liten slitasje, og skal kun vaskes i forbindelse med maling. Derfor kan det brukes en rimelig maling, som gir god dekk uten at man bruker ekstra penger på robusthet og vaskbarhet. Anbefalte takmalinger er nesten alltid av PVA-kvalitet. Interiørmaling til vegg , tak , møbler, interiør, lister, dør, vinduer, gulv, hagemøbler, metall, stafasje og tre.


Matt, halvmatt, halvblank og blank. Jeg skal male veggene i stuen min. Veggene er med gammel fiskebenstrie som er overmalt sikkert hundre ganger. Jeg tenker en matt eller halvmatt farge, skal males fra hvitt til lys blå.


En vegg er malt i grå kalk, og skal også over til lys blått. Etter å ha regnet ut kvadratmeter vegg , og sett hvo. Overmalbar etter timer, luktsvak og gir ingen gulning. Uåpnet tak og veggmaling, hvit silkematt.


Butinox tak og vegg maling 10L xstk. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Til vegg , tak og gulv. Nytt og gammelt underlag.


Isolerer misfarging som gulnet treverk, sot og nikotin. Hindrer gjennomblødning fra kvist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg