torsdag 1. september 2016

Sigdal no kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet!


Vi har vårt hovedkontor på Trollåsen rett utenfor Oslo, men det er fabrikken i Eggedal som virkelig er bedriftens hjerte. Sigdal kjøkken er perfekt for deg som ønsker et klassisk, nordisk og stilrent kjøkken , med god kvalitet. Norges mest kjente kjøkkenmerke.

Vi skreddersyr kjøkken , basert. Var med og etablerte Sigdal Utvikling. Websiden driftes av Sigdal Næringsforum og NYG Reklame AS. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Få gratis og uforpliktende tilbud. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk.

Mulighet for avbetaling! I anledning av at Sigdal kjøkken fyller år, har vi valgt å donere et kunstverk av Håkon Andersen til årets TV aksjon. Et resultat av teknologi, design og håndverk i år!


Håkon Andersen er fra det blide Sørlandet og jobber som grafisk designer, illustratør og gatekunstner. Han har en bachelor i animasjon for film fra Australia og en master. Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken. På hvert sitt prosjekt, er kjøkkenmodellene Sigdal Scala og Mobalpa Kiffa Z-line er de utvagte kjøkkenmodellene følger med som standard i de nye boligene. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Sigdal Kjøkken er en landsdekkende kjede, med ca. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Topp kvalitet - men til grisepriser!


Ta en tur innom Sigdal kjøkken sin nye butikk på Skøyen i Oslo. Den butikken er stengt (konkurs) innen mnd - sann mine ord. RÅFLOTT butikk og masse plass, og rååflotte kontorer i 2. Skapene har henglser av merke Blum.


Vårt design har en større.

Søk etter sigdal kjøkken på Kelkoo. Sammenlign tilbud på sigdal kjøkken fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. KJØKKEN BAD GARDEROBE. Også åpent for dropin søndag kl.


Stengt grunnet bilcrossløp. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Kjøkken som er skapt med omtanke for miljø og inneklima. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Matblogger Trine Sandberg og Sigdal kjøkken har nå inngått et samarbeid. Vi er stolte over at Trine har valgt Sigdal som sin samarbeidspartner og gleder oss til å se bilder, filmer og bloggartikler fra det nye kjøkkenet hennes.


Hun vil også levere innhold til vår nettside og i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg