fredag 23. september 2016

Male impregnert kledning

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er ikke alltid like lett å vite når det er på tide å male om huset. Men det er visse tegn du kan se etter for å vite om du bør ta fatt i malerull og pensel snart. Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert , har det godt av ekstra beskyttelse, men dersom du akkurat har satt fra deg hammeren, kan du puset lettet ut: Før du starter, må du passe på at det er helt tørt.


Hvordan male ny ubehandlet kledning.

Denne bruksanvisningen gjelder for ny ubehandlet kledning. Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge. Ubehandlet treverk brytes hurtig ned av sollys, derfor er det viktig å overflatebehandle kledningen så hurtig som mulig. Du kan også bestille impregnert kledning ferdig grunnet.


Impregnert kledning kan leveres grunnet med Teknos 730. Det vil sikre det best mulige resultatet på lang sikt. Vi har akkurat fått satt opp en garasje med impregnert kledning , og ser at anbefalinger og råd spriker litt når det kommer til grunning.


Vi har tenkt å male med Drygolin Plus, og ser at Jotun anbefaler grunning med Visir (noen mener dette er et markedsføringsstunt for å selge enda et produkt, mens andre mener det er legitime grunner til anbefalingen).

Jeg tenker ikke på beis, men maling eller dekkbeis. Royalimpregnert kledning er impregnert med linolje. Jeg ønsker å male for å få samme farge på hele huset slik at den nye delen med royalimpregnert kledning ikke er forskjellig fra den gamle delen med dekkbeis. Hvis det er trykkimpregnert kledning du har, så vil jeg påstå at det uansett er bortkastet å grunne før du beiser. Poenget med Visir er at den inneholder gift for å hindre soppvekst.


Når du velger kledning fra Moelven Vi er tilknyttet Kledningskontrollen , en frivillig sammenslutning av klednings- og malingsprodusenter, som pålegger seg selv en kvalitetskontroll for å sikre industriell overflatebehandling av kledning. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Reserver ditt Hotell i Male online. Markerer stilen: Valg av kledning har mye å si for uttrykket og stilen til huset ditt. Denne kledningen er en dobbelfalset kledning av furu.


Du bør derfor se på den totale kostnaden over tid når du vurderer hvilken kledning du ønsker. Kledninger kan leveres tørket med grunnet Jotun dekkhvit som standard. På denne måten blir man mindre avhengig av værforhold og årstid for montering. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av impregnert og modifisert kledning , Kjøp på nett eller i butikk. Montert ubehandlet vil impregnert gråne som ubehandlet kledning.


Fabrikkgrunnet kledning tåler noe lengre tid uten topp- og mellomstrøk enn ugrunnet eller manuelt grunnet kledning , men skal fortsatt få videre behandling så fort som mulig, helst innen et par måneder. Det er viktig å umiddelbart behandle endeve kuttflater og skader på kledningen slik at alle flater er beskyttet.

Påfør sopp- og algedreper. Grunnes med Drywood Mesterens Hus-grunning. Dette er svært viktg. Ubehandlet trykkimpregnert tre vil etter hvert miste grønnfargen og få en naturlig gråfarge som mange liker.


Når man ofte velger å overflatebehandle treet er det hovedsakelig av estetiske hensyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg