mandag 19. september 2016

Folie til vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi gir deg komplett pristilbud innen kort tid.


Finn Frostet Film Til Vindu.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu , i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak!

Vi i Foliebutikken tilbyr folie til vindu og glass av høyeste kvalitet. Vi bryr oss om at produktet du kjøper skal tåle både vær, vind og vindusvask, slik at det holder i mange år. Uansett om det er folie til glassdøren på badet, eller stuevinduet har vi et produkt som vil passe ditt behov.


Folie til vinduer er printet med UV-blekk som gir fargeekte og meget skarpe printer. Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm. Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser.


Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Konsern med års erfaring og 200.


Betal etter levering. Selvklebende folie passer perfekt til butikkprofilering og dekorering av kontorer. Konsis leverer folier til det aller meste. Vindusdekor kan brukes til så mangt. Vi designer, trykker og skjærer folien slik du ønsker.


Med egne montører sikrer vi at leveransen blir som avtalt. Alt på ett sted gjør det enkelt for deg! Vask vinduet godt, og la det tørke.

Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet , og kutt folien til. Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet. Når du skal legge på folien , starter du på toppen av vinduet , og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Om det er dekorasjoner til hjemmet, eller bilens nye ”look” – vi leverer alt!


Det er kun fantasien som setter grenser. Du kan eksempelvis friske opp skapdører, reoler, skilt eller vinduer med folie. Hvis du ønsker en folie med et helt bestemt trykk, kan du laste opp trykket og herved få akkurat det mønster eller bilde du kunne tenke deg! Selvklebende glass- og vindusfolie som egner seg til leiligheter og hus for å forhindre innsyn eller til andre DIY-prosjekter. Køb selvklæbende plast til at afskærme dine vinduer med her på tapet-farve.


Vi har et bredt udvalg af folier i forskellige disign og mønstre, der slører dine vinduer , så du undgår nysgerrige indkig. Nogle dækker hele ruden ed plast folie og andre stopper lidt før toppen, så man stadig kan kigge ud foroven og se hvem der kommer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg