onsdag 21. september 2016

Liten leilighet innredning

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar penger på liten plass. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass.


Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.

Når man velger møbler til en liten leilighet , så velg et design med et lett uttrykk. Poenget er ikke hvorvidt møblene er tunge eller ikke, men om hvordan man oppfatter vekten. Ofte kan det være en god ide å velge lyse farger og materialer, men du behøver ikke å unngå et møbel kun fordi det er sort eller produsert i mørkt tre.


Men ikke fortvil, vi skal nå dele våre beste tips for å skape et hjem. Ikke vær redd for store møbler i en liten leilighet , sørg bare for at de får nok luft rundt seg. Da hun kom over denne toroms leiligheten på kvadratmeter på Sagene, var det nettopp den gjennomgående lave standarden og den dårlige plassutnyttelsen hun falt for.


Jeg så umiddelbart at leiligheten hadde masse potensial og sjarm, men at mye måtte gjøres, sier Kristin.

Takket være den personlige tilnærmingen til disse innredningsspesialistene, er denne lille leiligheten blitt omdannet til et meget spesifikt rom. Som det fremgår av bildene i vårt galleri, er leiligheten dominert av industriell stil og typiske farger i denne stilen: hvit, grå og svart. Møbler med flere funksjoner og løsninger er essensielt om du har liten plass. Dette kan hjelpe til med å skjule, og skaper et renere uttrykk i en liten leilighet. På dagtid kan den sosialiseres i og brukes som oppbevaringsplass samtidig som den er god å sove i på natten, sier spesialisten.


En sofa kan han mange funksjoner. Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Super Leilighet med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Med dyre kvadratmeterpriser i Oslo er det mange som kjøper mindre leiligheter for å få den beliggenheten de ønsker. Men fortvil ikke, for det finnes mange tips og triks for å få en liten leilighet til å virke mye større.


Den største feilen man kan gjøre i en liten leilighet , er å proppe inn for store møbler. Det kan hende favorittsofaen din ikke får plass, og det er jo litt kjedelig.

Men det er bedre å ta utgangspunkt i leiligheten og innrede med møbler som passer best mulig inn. Bor du smått, kan du leve smart og godt. Paret syntes det var en stor fordel at mye av det gamle var ivaretatt og fortsatt intakt.


Gulvene var gulnet, men i furu. Veggene var hvite, men ikke nymalt. I små hjem og leiligheter er innredningen ofte plassbesparende og praktiske løsninger. Innredning er flere ting. Andre ganger er formålet med innredningen å gjemme stygge rør, elektriske installasjoner, radiatorer eller lignende.


Få en liten leilighet til å virke større Øivind Skorve Foto: ifi. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Når det kommer til vaskemaskiner kan liten plass være en utfordring, uansett om det er i båten, på hytta eller om du bor i en liten leilighet eller hybel. Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet.


Heldigvis finnes det vaskemaskiner i et mindre design, men med samme funksjoner som de store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg