onsdag 14. september 2016

Burmateak terrassebeis

Burmateak terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS 6BURMATEAK 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Burmateak terrassebeis

Terrassebeis Trebitt 6burmateak 3l. Inntil års vedlikeholdsintervall. Fargen Burmateak er en gyllen gulaktig tone med lange tradisjoner. Spesialbeis for terrasse som gir et ekslusivt matt og holdbart utseende, inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.


Enkel å påføre - kun ett strøk. Les tester og omtaler før du kjøper. Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Burmateak terrassebeis

Da kan TREBITT-produktene. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat.


Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Her kan du lese hvor snart du bør og kan beise din nye terrasse, og hvor ofte bør du friske opp den gamle?


Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Vanntynnet oljebeis i en flott brun, gyllen farge som får treet til å minne om tropisk tre. Unik renseeffekt gjør det enkelt å skifte farge. Jotun Trebitt terrassebeis 6burmateak liter. Gir effektiv dybdebeskyttelse. Produktet er basert på silikonalky som har best UV-bestandighet av alle eksisterende alkydoljer, samt på kinesisk treolje, som har best gjennomtrengning og er mest motstandsdyktig mot vann av alle oljer.


Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg