torsdag 8. september 2016

Norsk design lenestol

Hvilken lenestol passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss.


Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare.


Kvalitet og komfort kombinert med spennende design.

Med sine rene nordiske linjer og urbane designinspirasjon gir Stressless James en ny sitteopplevelse med tradisjonell Stressless komfort. Med den særegne aluminiumsrammen og justerbar nakkepute passer hvilestolen perfekt inn i et urbant hjem. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Svenske Monica Förster har designet lenestolen Vika for amerikanske Bernhardt Design.


Den består av en har treskål i høyglanset lakk. Innvendig har den polstring i lær eller tekstil. Kan bestilles gjennom bernhardtdesigneurope.


Regulerbar sete , to posisjoner, endres fra lenestol vinkel til spisestol. Abonner på Lenestoler Kontakt oss. Hun mener at norske designere har og er gode på sittemøbler. Samtidig er vi flinke med teknologi og design , sier Mebust.


Prosjektet skal gjennom fokus på design øke norske møbelbedrifters konkurransekraft internasjonalt. Grant Featherston designet stolen med inspirasjon fra naturens organiske former. Stort utvalg av interiør. Vi har frisket opp en gammel favoritt. Rask og enkel handel på Ellos.


En ny norsk designklassiker i emning? En lenestol er på mange måter en investering for stua, så hvorfor ikke legge litt ekstra i den?

Norsk design i massiv bjørk. Stolen Næss fra norske Bergskog har et klassisk, tidløst design med solid treverk og skinn, og vi spår at denne vil føye seg inn i rekken av norske designklassikere. Skogen Design – Norges nettbutikk for vintage møbler og … Bik Bok Casa og Ekornes Designteam for Ekornes. Vis mer se hele tilbudet.


Tekstiler skaper lune, personlige hjem. Shopping: Fra naturen. Her kan du også finne en sofa i samme stil blant våre forskjellige sofaer i vakre designer , eller du kan finne puffer som matcher lenestolen din perfekt. Myke puter i en lett ramme av tre. Hjellegjerde er en ledende norsk møbelprodusent.


Med design inspirert av tradisjoner, norsk natur og historie ønsker vi å skape trender for fremtiden. En lenestol fra Bolia er stilsikker uansett om du velger en klassisk modell med armlener eller en stol i et mer eksperimentelt design. Moderne lenestoler finnes i mange variasjoner med hver sine unike former. Velg farge og materiale, og få en stol som er skreddersydd til din smak og som du kan føle deg godt tilpass i. Uansett hvor hektisk hverdagen er, vil du alltid finne igjen hvilepulsen i en behagelig lenestol.


Len deg tilbake og nyt roen. Her kan du velge mellom lenestoler av ulikt design , materialbruk og farger. For en optimal sittekomfort kan du også velge mellom lenestoler med inkludert skammel.


Discover Design Lenestol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg