torsdag 29. september 2016

Stavanger markise og persiennefabrikk as

Skreddersydde kvalitetsmarkiser fra Norges største produsent. Bestill gratis befaring her! Vi har et enormt utvalg av kvalitetsmarkiser og gir deg års utvidet produktgaranti. Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser.


Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet. Vi har kompetanse både innen innvendig og utvendig solskjerming, og har et meget godt utvalg innen blant annet plisségardiner, markiser og screenmarkiser for tøffe rogalandsforhold. Vi er ekspertene på innvendig og utvendig solskjerming, og kan hjelpe deg enten du har spørsmål om screenmarkiser, markiser, plisségardiner eller hvilken som helst annen form for solskjerming.


Stavanger markise - og persiennefabrikk produserer og selger inn- og utvendige solskjermingsprodukter. Vi har eksistert siden begynnelsen av tallet og er byens eldste produsent. Vi har lang erfaring og kompetanse og kan derfor skreddersy løsninger tilpasset ditt behov.

Om Stavanger Markise. Vi leverer solskjerming til privatmarkedet, bedriftsmarkedet, og restauranter. Både inn- og utvendige solskjermingsprodukter spesialtilpasset dine vinduer, alt etter ditt ønske og behov! Vi har også eget verksted hvor vi produserer og utfører service på produktene. Rapporter energieffektiv-solskjerming.


Sjøen for alle exhibition in Lillestrøm, Norway. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Kvalitetsmarkiser fra Norges største produsent. Se det store utvalget her! Haugåsstubben Stavanger Sammenlign.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Bodø markise og Persiennefabrikk AS fra , Nordland. Vi har butikk i Dreyfushammaren 1 (samme bygget som sykkelhuset) på rønvikleira i Bodø. Søk etter andre foretak i kategorien Eksteriør solbeskyttelse i Stavanger på Infobel. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Vi dekker hele Norge og har avdeling i ditt lokalområde. Vi er bransjens største produsent og leverandør av solskjerming og garasjeporter. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv.

Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Få gratis befaring i dag! Vindvakt er en sensor som styrer markisen – ved at den kjøres inn om det blir mye vind.


En solsensor kan kjøre markisen automatisk ut og inn – avhengig av om det er sol eller overskyet. Frontkappe er en diskret duk som monteres i markisens endelist. Da er persienner løsningen.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg