tirsdag 23. desember 2014

Persienner princess

Kjøp online og spar penger. Sjekk ut Plissegardiner Etter Mål. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre.

Det stilrene designet gjør at de passer godt inn i alle rom, uansett hvilken interiørstil du liker. Hos Princess kan du kjøpe persienner på nett, eller kom innom en av våre butikker. Vi leverer også spesialbestilte persienner.


Finnes i flere farger i både tre og aluminium. Ta turen innom din nærmeste Princess -butikk for mer informasjon! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. En aluminiumspersienne er laget av kvalitetsmateriale som tåler fukt, og har lang levetid. Våre persienner fåes i mange lekre farger – også metalliske.

Eller skjerming for innsyn gjennom vinduer uten at det stjeler oppmerksomheten fra helhetsinntrykket i rommet? Da vil vi anbefale å velge innvendige persienner. De gir mulighet for lettvint regulering av lysinnfallet samtidig som de enkelt kan tørkes av og holdes rene. Hos UNIG finner du persienner i bl. Persienner i klassisk design – gir rommet et delikat preg.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. På jakt etter innvendige persienner ? Du får det akkurat som du vil! Se vårt utvalg og bestill i dag! Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.


Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.

Sammenlign tilbud på Gardiner og persienner liftgardiner princess i kategorien Gardiner og persienner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Gardiner og persienner ved hjelp av vår tjeneste. Da kan persienner være med å gi rommet balanse og harmoni. I rom med store vinduer og mye lysinnfall kan persienner brukes til solskjerming.


Slik kan du skape behagelig lys som ikke blender. Hos oss i Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 1merket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg