onsdag 17. desember 2014

Lamell gardin

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Enten du skaper en stilren gardin kun i sort eller hvit, eller en fargekontrast mellom profil, komponenter og lamellvev, finner du garantert en favoritt! Hos Kid har vi Norges største utvalg av lamellgardiner. Velg blant lysfiltrerende og lystette modeller i enkelt og stilfult design.


Finn den perfekte lamellgardinen til både små og store vinduer. Få det helt rette lysinnfallet fra flotte design til rimelige priser. Husk at vi tilbyr gratis.

Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Før du velger lamellgardiner til ditt rom bør du tenke på hvilken vei vinduene svinger. Har du vinduer som svinger innover, vil mest sannsynlig lamellene henge i veien for å åpne vinduet.


Lamellgardiner kan også fungere som romdeler. I våra butikker kan du også spesialbestille lamellgardiner etter dine mål. Smarte løsninger til både skråvinduer og ekstra store stuevinduer.


Design hjemmet med lange lameller som gir en romfølelse av høyde under taket. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Hvorfor skal jeg velge en gardin ? Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy. Liftgardiner og plissegardiner kan skape en hjemmekoselig stemning, mens panelgardiner kan gi rommet et moderne uttrykk.


For å finne den ideelle gardin for deg kan du gå på oppdagelse på siden vår.

Men kanskje lamell ikke er din greie? Da får du heller sjekke vårt øvrige utvalg av gardiner og persienner. Her finner du også rullegardiner og plisségardiner. Slik henger du opp lamellgardiner. Når du har valgt gardiner kommer den neste store utfordringen.


Noen gardiner er vanskelig å henge opp, men det gjelder faktisk ikke lamellgardiner. I sortimentet vårt finner du et stort utvalg dekorative tekstiler, fra transparente til lystette tekstiler med ulik refleksjonsgra både ensfargede og mønstrede stoffer. Vi tilbyr også mulighet for å kjøpe kun lamell til meget lave priser. Vi vet at gardinverdenen kan likne en skummel jungel, men det finnes hjelp og få!


Kirsch gardinguide hjelper deg gjennom utvalget av ulike gardinoppheng, slik at du lettere kan avgjøre hvilken type gardin som passer ditt behov, ditt vindu og din stil. Vi håper å kunne gjøre valget enklere for deg. Kom, la oss ta en titt. Klipp med saks i lamellenes overkant.


Du bestemmer altså selv høyden på lamellene dine. Det er ikke vanskelig. Brett deretter en centimeter av lamellen bakover, og tre på lamellgalgen.


Gjør det samme på lamellene og klikk deretter i hver lamell og galgen i skinnens transparente hals. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg