onsdag 24. desember 2014

Plissegardin lystett

Billigste på det norske markedet. Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.


Plissegardin lystett

Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Trådløs og lystett plisségardin. Passer fint til små og mellomstore vinduer. Les mer under Beskrivelse.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Plissegardin lystett

Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. I en plissegardin med dobbel tekstil vil også trådene mellom topp og bunnprofil være skjult.


Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. IKEA - SCHOTTIS, Lystett plisségardin, mørk grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Kan enkelt klippes til ønsket størrelse.


Plissegardin lystett

Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring. Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag. IKEA - TRIPPEVALS, Lystett plisségardin, lys grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Kan hjelpe deg med å redusere oppvarmingskostnadene, siden de sekskantede luftlommene isolerer. Snoren er gjemt inni rullegardinen, noe som gjør den mer barnesikker.


Plissegardiner har mange fordeler. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Spesielt godt egnet til soverom for mørkelegging. VELUX plisségardin er en elegant måte å beskytte mot innsyn på samtidig som rommet blir badet i et behagelig, dempet lys.


Snorbetjent og utspent plissegardin kan man kutte ned i bredden selv. Gratis fargeprøver, prisgaranti og års garanti og reklamasjonsrett. Leveres med lystett Duette tekstil i 1 polyester og vekt på 3gr. Duette tekstile er en tekstil uten noen synlige hull hvor trekksnorene går i midten av tekstilen.


Plissegardin lystett

Dette gir en god mørkleggende effekt. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg